Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve treba biti na bazi reciprociteta. Isti status kakav naši građanini imaju u njihovim zemljama, oni treba da imaju u našoj zemlji. To je bar jednostavno.
Kada arap dodje u Bosnu, zamjeni i potrosi 100$ dnevno po osobi i taj se novac provrti i direktno zapošljava radnike na uslugama i prodaji. Uz to plati i PDV a taj novac ostane da se vrti među građanima svih nacija i stalno dodaje PDV u kasu budzeta. Ko nije za ovu ideju to je mrzitelj Drzave i naroda. Kakav reciprocitet kakvi bakraci..mi njima ne trebamo a oni nama trebaju da 2 mjeseca dolaze odlaze i trose. Ukidajte vize neka turista od svuda i bilo gdje u BiH pa i u Medjugorju.
HDZ je protiv samo zato sto je u pitanju istok. Da bilo koja zapadna drzava trazi ovako nesto, pristali bi prvi. Treba da budu sretni sto iko hoce da dodje u tu drzavu unistenu politikom.
Bolesna snsd i hdz politika uz indolentne i glupe ministre i premijera i uz gluplje bolesnjacke ministre dovodi do toga da se uopce raspravlja hoce li ili nece biti to rijeseno ..zemlje se sve otvaraju pa HR Italija posebno dnevno po 1000 mrtvih i opet ljetna sezona ni govora o covid i sl. Samo nase budale zatezu
Ma nikome ne dati uci, krenulo je opet!! Kakav turizam!! Sjecam se autobusa punog Kineza iz Wuhana kako je ušao u BiH, malo Medjugorje, malo Sarajevo
Od ovih arapa profitiraju samo iznajmljivači koji nemaju prijavljenu djelatnosti, a takvih je ogroman broj. Turizam kao djelatnost ima najveći postotak neprijavljenih radnika.
Pustite djecu da ulaze bez testa!
Blokirati hr sve sto se moze blokirati
Ako HR blokira sve što se može blokirati???? Motaj kablove gasi svjetlo...jeli to rješenje
Ti si lud
Nismo mi svjesni izgleda, od ovih saudijaca odn. njihovih genga ovise mnoga radna mjesta. Oni troše nemilice, kada nam sadaku daju nevaljaju kada hoce da dođu da potroše nevaljaju. Pa šta nam valja ??? !!!
e da po ko zna koji put vidimo ove nesposobne ublehe na djelu, ko koci, ucjenjuje, petlja, dogovara, rusi....
Nisam nikad glasao za Komsica, mislim da to ne treba raditi. Hrvati neka biraju svog clana predsjedništva. Ali, ako danas budu blokirali stotine miliona maraka napacenom bh narodu, Komsic i drugi "Komsici" su moj izbor dok sam ziv. I treba zatvoriti kladionice, zabraniti dolazak u Medjugorje, bojkot hrv proizvoda, pumpi...
A tebi izaberu Booookira, cista pamet
Samo da Hurme ne poskupe..
Čović i ne krije da radi protiv BiH, on to otvoreno izjavljuje.
Bosnjacki i Hrvati jedan narod, braća..... Evanđelje po Bakiru, nemojte da među braću Arapi kosku bace