Sjednica Predstavničkog doma
5
Danas o zahtjevu za smjenu Denisa Bećirovića
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek patriotski branio bih i rekao da rs nikad nece biti drzava i zato ga hoce smjeniti izdajnici iz sda
sve je ovo maskarada. kako vas više nije s.tid, m.aj.ku vam j.e.b.em b.ezob.raznu? 80% mladih želi da ode iz ove j.eben.e države. za šta se onda borite?
Mulstikulti, nasmija me do suza.
@Multietnićar \"Ako ovo prođe danas, onda se može reći da se polako nadzire svjetlo u tunelu.\" Vrli magistre svjetlo u tunelu bi trebao biti slobodnomisleći Kalabić, Čavara, Šemsudin Mehmedović ili...? Imenujte molim vas, ako nisam naveo ličnost koju preferirate :-)
Kada neće oni da smjene Lagumdžiju, smjenjuj njih. Lagumdžiju obavezno smjeniti sa pozicije MVP. Postaviti ga za direktora Velikog i Malog školja.
Da bismo vodili ljubav treba nam stan Da bismo hranili djecu treba nam posao MI CEMO GLASATI ZA MIRADA!
Borba za fotelje nikad da prestane. Zao mi je ovog covjeka. A SDA, pokušava da pokaže zube, a nema cime pokriti ovu farsu. KOJI je njihov razlog za smjenu Becirovica, eto koji. Zato sto je DODO rekao da se smijeni. MRŠ BANDO!!!
je najveci licemjer iz SDP-a. Covjek koji je u tuzlanskom SDP-u skinuo sliku Tita i okacio svida svoju sliku. Stidi se i srami Denise Becirevicu!
TUZLANSKOG COBANA SA PREPISANOM MAGISTARSKOM I DOKTORSKOM DISERTACIJOM POD HITNO VRATITI KUCI DA TAMO BUDE HITLER IZ NASEG SOKAKA!!!
STO se tice putovanja o trosku POREZNIKA pitaj SPIRICA nikolu o cijem TROSKU je vodio svojeg sina i ostalu familiju i prijatelje NA SVETSKOJ IZLOZBI U SANGAJU prije dvije godine ?! Avijonske karte i hotele, ko i sve poslastice CIME JE SVE PLATIO ?!
Gotov si rumenko, kako ces sada putovati Biznis klasom za Brazil na racun poreskih obaveznika...fujjj
i maldi idu iz zemlje, jer ne mogu da zive medju ovako glu==pim ljudima, jer i da bi otisli morate imati dosta na racunu, nije 92 da se moze traziti azil i ganjati izbjeglicki status. Idu oni koji ovdje dobro zive, ali ne mogu vise da trpe glu==pi narod. POstace BiH zemlja glupaka, sve pameti sto ima ce da ode, pa onda ce ove ovce ovdje moci legalno da robuju svojim osloboditeljima nacion**listickim.
Uništio pro-Bosansku koaliciju i sklopio savez sa HDZom i Fahrom. Ima li veće bydale igdje?
Idi vise, samo idi, Lagumdzijin potrcko.
Sve će ih \'vizionar\' Lagumdžija bez posla ostaviti, tako im i treba.
A da vi pametni pogledate razloge koji su upuceni kao opravdanje zahtijeva za smjene. SDP je zatrazio smjene svih onih koji se tri puta za redom nisu pojavili na sjednici, kada se cekalo na njih za donosenje odluke o promjeni zakona. Tri puta su svi izostali bez ikakvih opravdanja, da pi onda sirili pricu kako je kriza i kako vlast ne moze da se formira godinu dana, a oni su ti koji ne dolaze na \"nastavu i imaju neopravdane casove\". Niko iz SDA nije se oglasio po pitanju neodgovornosti njihovih zastupnika, samo su rekli kako je katastrofalni potez zahjteva za smjenu onih koji ne rade. Ja ne znam kako to ljudima moze biti nejasno? I sada, kao protu udarac, imamo udruzene nacio**naliste, koji su zajedno dok ne eliminusu druge, a onda se okrenu jedni protiv drugih, pa pale, plja==ckaju i ubi==jaju, pa takko sada imamo ovaj zahtjev, koji nema nikakva opravdanja u realnim razlozima. Sta je to uradio Denis? Neka mi neko napise, onako laicki barem>?
Dok je Lagumdzije tu ce da sjedi Kalabic u Presjednistvu parlamenta ovo ime nema vise ni u Srbiji otkako je Drazo mrtav