{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas o nacrtima zakona o obnovljivim izvorima energije

S
20.9.2012. u 09:32
0
1
Danas o nacrtima zakona o obnovljivim izvorima energije
0
Danas o nacrtima zakona o obnovljivim izvorima energije
Vlada Republike Srpske razmatrat će danas nacrte zakona o obnovljivim izvorima energije i efikasnoj kogeneraciji i o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti naziva Republike Srpske.
Na dnevnom redu sjednice, koja je počela u 9.00 sati, je i Nacrt zakona o grobljima i pogrebnoj djelatnosti.

Ministri će razmatrati i prijedlog uredbe o mjerama informacione bezbjednosti, informaciju o Projektu vodovodne i kanalizacione infrastrukture u Republici Srpskoj, kao i informacije o pripremi i sadržaju projekata čije je finansiranje uvršteno u program IPA 2011 iz sektorskog okvira reforme javne uprave.

Na dnevnom redu je i informacija o projektu Proširenje informacionog sistema za upravljanje ljudskim potencijalima sa softverskim modulima za planiranje kadrova i vođenje internog tržišta rada.

Vlada će razmatrati i Izvještaj o radu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za period januar-juni ove godine, te inicijativu za formiranje zajedničkog studijskog programa drugog ciklusa studija Visoke škole unutrašnjih poslova Banja Luka i Kriminalističko-policijske akademija Beograd, kao i inicijative za uspostavljanje saradnje sa Univerzitetom odbrane, Vojna akademija Beograd.

Na sjednici bi trebalo da bude razmatran i Prijedlog odluke o usvajanju Politike unapređenja zdravlja stanovništva Republike Srpske do 2020. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: