{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas o nacrtima zakona o obnovljivim izvorima energije

S
20.9.2012. u 09:32
0
1
Danas o nacrtima zakona o obnovljivim izvorima energije
0
Danas o nacrtima zakona o obnovljivim izvorima energije
Vlada Republike Srpske razmatrat će danas nacrte zakona o obnovljivim izvorima energije i efikasnoj kogeneraciji i o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti naziva Republike Srpske.
Na dnevnom redu sjednice, koja je počela u 9.00 sati, je i Nacrt zakona o grobljima i pogrebnoj djelatnosti.

Ministri će razmatrati i prijedlog uredbe o mjerama informacione bezbjednosti, informaciju o Projektu vodovodne i kanalizacione infrastrukture u Republici Srpskoj, kao i informacije o pripremi i sadržaju projekata čije je finansiranje uvršteno u program IPA 2011 iz sektorskog okvira reforme javne uprave.

Na dnevnom redu je i informacija o projektu Proširenje informacionog sistema za upravljanje ljudskim potencijalima sa softverskim modulima za planiranje kadrova i vođenje internog tržišta rada.

Vlada će razmatrati i Izvještaj o radu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za period januar-juni ove godine, te inicijativu za formiranje zajedničkog studijskog programa drugog ciklusa studija Visoke škole unutrašnjih poslova Banja Luka i Kriminalističko-policijske akademija Beograd, kao i inicijative za uspostavljanje saradnje sa Univerzitetom odbrane, Vojna akademija Beograd.

Na sjednici bi trebalo da bude razmatran i Prijedlog odluke o usvajanju Politike unapređenja zdravlja stanovništva Republike Srpske do 2020. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: