Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile volimo te. Ti si naš Bosanac.
Sve ce biti i ici po njihovoj volji i kako njima na poosob bude odgovaralo.U svoj ovoj igri su narodne mase zanemarljive jer su izbori prosli.Oni su sebe uspjeli opet progurati ispred ostalih( kako i na koji nacin to oni znaju) tako da je sve ostalo manje bitno.
Prvo NATO,pa Telgetija.Nikako drugačije.
ministarstvo finansija i vanjskih poslova pripada Bošnjacima
Jest krkan Ali je jedini koji govori realno i onako Kako misli
Najavio formiranje u formaciji 5-3-2 uz bunker i nikakve ambicije za postizanje golova.
Sta ste birali, to ste i dobili Ne kaze se dzabe "kakav narod, takva vlast" Hajmo se na sljedecim izborima jos vise mrzit i jos bolje ispusit ovu nacionalisticku predizbornu pricu
Staviti jednog predsjednika, te onda s*ebat ove tri stranke. Pa idemo dalje...
Hocel bit kaki referenduma precednice ??
Koje godine?
ima izac ?