Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise mi zao, od svih, Mirsada Nikšića rođenog brata Nermin Nikšić...imao je priliku da drugi put bude direktor...Nermin ga prvi puta imenova za jednog od direktora u Autocestama FBiH dok je bio premijer FBiH....sad nista...ali Nermin Nikšić je skolslki primjer : nepotizama, korupcije i zlouporabe sluzbenog polozaja
A o liku i djelu Refika Lende dovoljno govori cinjenica da je kao nacelnik Novog Travnika prije par godina imao namjeru izgraditi privatnu hidroelektranu u vodozaštitnoj zoni Jaglinac i tako kompletan grad ostavit na cjedilu bez kapi vode. Eto takvi nam kroje sudbinu.
ja ne znam sta su se toliko Bosnjaci zamjerili SDA pa ih ovoliko mrzi ...druze ako nemas 50+1 predaj vlast ! Izgubio ti Bakir za predsjednistvo, izgubio si vlast na drzavnom nivou , izgubio si sve "bitne" opstine ..izgubio si ZE-DO kanton , grad Zenicu , Tuzlu ..., i najjaci kanton KS ...pa zar nije znak da je SDA za opozicije ! ? al ne daj unistaji dodatno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fadila za doživotnog premijera . Ima nekoliko izuma koji vrijede te funkcije a glavno je u vezi ulja nije poskupilo nego ćemo manje kupovat i vjerujte da funkcionira .Umjesto 2 litra sad kupujem litar još isto i para potrošim tako da nemoras da razmišljam .Hvala Premijeru na prosvjetljenju
Ko normalan, ako vodi računa o svom narodu, klub bosnjaka dovesti do toga da se zove KINDER JAJE KLUB? pstriotski nema sta.
I poslije danasnjec sastanka : Znaci k...
Izraz lica ovog Stojanovića u TV debati sa onim Lendom pokazuje atribute štrebera koji je navikao da dobija sve 5tice, a sad mu je upitna dvica.
Nismo bolje ni zaslužili nažalost
Plasiranje lazi o ljudima koji su dali mnogo za ovu zemlju kao general Lendo je vrlo opasna pojava za patriote ove zemlje, takve komentare kojih je Klix pun treba osuditi i prijavljivati.
Divi lendohana jajare
Jugobalijaši,SDP i NS ,su pogubniji po bošnjake-muslimane od SNSD-a...Javno brane Dodika koji negira genocid.
Plate im 3 milje eura svima. Imaju po 5 neprijavljenih nekretnina. 30 godina od kako se rat završio nisu ništa napravili osim dijelili sebi namještene tendere i još više se bogatili. Isti svi i šibe svi kompletno! Ovo su vam glavni neprijatelji svih u BiH!
Oni koji brane negatora genocida,SDP i NS bi da izbace Bošnjake-muslimane iz vlasti,oni da vladaju jugobalijaši i negatori genocida....po bošnjake je to pogubnije od genocida.
UZP ne miruje
Hoće li stić to završit do džume? #pitamzajarana
Neozbiljno bi bilo polagati nadu da će se vlast u FBiH formirati brzo, jer SDA to neće dati. Maksimalno će razvlačiti taj proces i time blokirati izbor nove vlade FBiH. Imaju legalan mehanizam preko Lende, no vremenom će morati objasniti na koji način su došli do 12 delegata a imaju podršku 30% bošnjačkog izbornog tijela koje je izašlo na izbore i kako je tih 30% većina u bošnjaka.
Naravno, gubi se kontrola nad elektroprivredom, telekomom, rudnicima, šumama, cestama, nadzornim odborima, novom zapošljavanju kadrova itd je pravi razlog zašto će sve ovo blokirati, uz već izlizane floskule da je izbacivanje sda iz vlasti borba protiv države i protiv bošnjaka.
TROJKI NIJE BITAN USTAV RED I POREDAK, ONI VOLE MIMO USTAVA DA UVODE ANARHIJU.
HDZ blokira 4 godine i nikom ništa. SDA samo u najavi blokade, pa odmah ameri imaju odgovor na to! Mislim, sve je jasno zar ne!?
Ovaj stari ima slab aparat za brijanje.