Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seb zove. kaže izdržite još malo zaboravit će narod.
SEB ZOVE, hahaha dokaz bolji od svih
Na ovom sudu dokazi su nevazni
Ma to je Kurz iz Austrije 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj osmjeha u ovog iz SUĆESKE hebo mamu svoju???
Kakva igranka. Ajde što su uzeli pare, nego pobiše ljude svojih bahaćenjem
Najžalosnije je što će na kraju sveg cirkusa biti veliko ništa, kao kad su Čengi sudili pa tek tako ih oslobodiše svega. Veliko razočarenje je to bilo. Sud treba da kažnjava velike lopove sa velikim kaznama
Ova voli da bude pocascena na ruke sa 2000 3000 hiljke...
Samo se sjetite da su na par dana prije suđenja sa nekog parkinga uzeli ventilatore uglavili ih kod Elene na KCUS samo da bi na suđenju predstavili ventilatore kao ispravne, znali su da je fuš oprema i da nisu ispravni, pet firmi dolazilo da ih upali i nakon par mjeseci 15 anesteziologa je dalo otkaz nav KCUS, zašto su anesteziolozi dali otkaz??? Da nije možda zbog prevelikog broja izazvane smrti naših građana zbog upotrebe ovih ventilatora??
Zašto Tužilaštvo ne zovne ove anesteziologe i ne upita kako su funkcionalni ovi ventilatori??
i koliko je ljudi mozda umrlo na tim ventilatorima...
NARODE NEKA VAS KARAJU to ste zaslužili pozdrav iz lijepog Minhena
I ova je sudeći po onim porukama debelo bila umiješana u ovo sve, ova je prije za optuženičke klupe nego za svjedoka, i ovo su moguće indirektno ubice jer zbog njihovog formiranja organizacije nabavke loših ventilatora da bi oni izvukli koji milion onda da bi opravdali i na sudu predstavili te ventilatore kao ispravne ih uglavljuju na KCUS kod Elene i
nakon mjesec i još nešto 15 anesteziologa daje otkaze, moguće zbog prevelike smrtnosti naših sugrađana, moguće da su lopovi i indirektno ubice
Ehh.. 🍿🍿
Dragan Čović pokrade dvije milijarde eura i prebaci kao dug krezavih turbo folk bošnja da otplaćuju sve nekretnine i pokretnine kojeg će morati 20 godina odplaćivati i retardirani bošnjo svršava dok plaća ustašhke troškove.
I ova ce danas kao imnogi svjedoci do sada izjaviti da se nista ne sjeca. Naravno na taj nacin samo spasavaju premijera Fadila Novalica i SDA stranku.
Ma samo Bahru pritisnuti, ona sve zna...ova mlada nece nista priznati, vojnik je to
Već decenijama GRAĐANI ove države žive u PM !!! Pa zato TUŽIOCI, SUDIJE, ADVOKATI ovim MARATONSKIM suđenjem, pokazuju da imje tamo NAJBOLJE !!!
Nargila,internet,kafica i dok se okrenes prođe zivot.Niđe penzije,radnog iskustva,nema markice od staraca...Preselili...Ni na more nisi otis'o.A oni jesu.
danas izlazi nova EROTIKA na trafike.
Kad je sišao sa planine? Hiperaktivan "premijer".