{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Danas nastavak sjednice Narodne skupštine

F
FENA
9.10.2013. u 08:11
0
3
Danas nastavak sjednice Narodne skupštine
0
Danas nastavak sjednice Narodne skupštine
Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske (RS), prekinuta prošle sedmice, bit će nastavljena danas u Banjoj Luci razmatranjem više izvještaja i nacrta zakona.
Među preostalim tačkama dnevnog reda su poslanička pitanja i odgovori – ''Aktuelni čas''; Nacrt zakona o izmjenama Zakona o eksproprijaciji; Prijedlog strategije razvoja Glavne službe za reviziju javnog sektora RS za period od 2014. do 2020. godine te Konsolidovani izvještaj o izvršenju Budžeta RS za prvi šest mjeseci ove godine.

Pred poslanicima će biti i Izvještaj o poslovanju Investiciono – razvojne banke RS i njenih fondova za 2012. godinu s izvještajem nezavisnog spoljnog revizora; Izvještaj Komiteta za koordinaciju nadzora finansijskog sektora RS te Izvještaj Komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti RS za 2012.

Bit će riječi i o Godišnjem izvještaju Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine za 2012.; Izvještaju o saradnji RS-a s Haškim tribunalom, kao i Izvještaju o analizi i planu aktivnosti po pitanju traženja nestalih, istraživanju i procesuiranju ratnih zločina i radu Ministarstva unutrašnjih poslova RS za period januar - juni 2013.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: