Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stop nasilju nad novinarima
Demokratija u Bosni i na Balkanu nije nikada ni zazivilia. Nesto malo je krenulo,ali sada mozemo zakljuciti da smo opet u devedesetim.isti likovi,ista prica
Nista od toga!
Spontana okupljanja koja su planirana ? Zanimljivo...
Pa dobro, i novinari nad nama vrše nasilje time što nam svojom korumpiranošću uskraćuju objektivno novinarstvo. Možemo li i mi protestovati?
Možemo i trebamo. Samo se ne sjećam kad su građani u posljednjih 30 godina tražili od stranaka ili digli glas uopće, da prestanu cenzurisati medije jer su se zaželjeli pravih objektivnih dnevnika i novina. Avaz je najprodavaniji list, a Pink i Hayat najgledaniji u Federaciji. Slični primjerci i u RS.
@dzezva Ja samo gledam TV Igman i Pink. Zadruga mi je top.
bosnje turaju nos uvijek za srbe... neka protesuju u banja luci za svog pretucenog novinara
Nikada neću stati na stranu novinara !!
Podrzavam proteste!!! Novinarima treba dati slobodu pisanja, a Scepine lazove iz Avaza treba tuci na svakom cosku, jer to nisu novinari vec govna izdajnicka/lazljiva.
Novinarima koji pisu laži i obmanjuju javnost treba zabraniti da rade a one koji koji istražuju i pisu istinu i informišu istinito javnost treba pružiti naj veću zaštitu,ovi drugi su u manjini
Pa kako ste preskočili Gloriju Lujanovic??? Ovim samo pokazujete koliko ste u funkciji jednoumlja Bošnjačke politike. Je li to zbog toga što piše o zločinima ABiH?
Novinare ne treba dirati ali lažove koji se samonazivaju novinari treba odvaljivati od batina. Naravno čisto da se zna u klixu NEMA NOVINARA.