Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me zanima, zasto se konstituira genocidni dom naroda, a blokira se namjerno FBIH dom naroda i nista, takozvane patriotske snage to puste? Zasto dolazite na te sjednice u genocid dok se u FBIH sve blokira?
Ni pod razno formirati Vijece Ministara dok god se ne formira zadnja poluga vlasti u FBIH.
Naroda RS-a!!! Kako to lepo zvuci, a Mujo?
Posrbljeni cigane, zvucao je vama i Martic, pa je bjezao u gacama. A sto se tice genocida, nikad nije kasno rusiti genocidnu tvorevinu, jer je genocid. Pitanje je samo koji nacin izabrati? Sta ti mislis, koji nacin je najefikasniji?
Ti posrbljeni cigani koji izaberu zivjeti u genocidu, to su za mene kamikaze. Pa oni svjesno izlazu i rizikuju svoje voljene za posrbljavanje jer je dobro poznato i biti ce to u narednih 500 godina poznato da je okupirani genocid zapravo zivotni prostor Bosnjana. Zadnji put prije Oluje kad ste naseljavali zivotni prostor nekih drugih, je bio zivotni prostor Bosnjana i Hrvata i to izmedju dva svjetska rata. Medjutim to se nije svidjalo doticnom Anti Pavelicu sa Bradine kod Konjica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)