Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo objava popisa,pa ovima presuda...onda iftar pa teravija u Ferhadiji u Banjaluci...lijep dan🙂
Al eto nisu osuđeni za Tomašicu i njoj slične grobnice. Kako je to SVAKO OTKRIĆE MASOVNE GROBNICE DOLAZILO NAKON PRERSUDE NAJVIŠIM DUŽNOSNICIMA SRPSKE ! Pa ko je onda legalno odgovoran za genocid ? NIKO !! Nevjerovatno je da Srpska ne poštuje međunarodni sud i da nije za 20 godina otkrila masovne grobnice CIVILA ! Sada eventualno za genocid može biti osuđen Maldić, ali on isto tako on može umrijeti prije osude tako da legalno genocida u BiH nije nikad BILO !! ZAvršena priča !
škije par exelans
jedina pravedna kazna za ove zlotvore je nabijanje na kolac i razapinjanje
Smjeskaju se k'o Sarajevski kriminalci kad ih klix slika. Znaju da nece dobit ono sto stvarno zasluzuju ....
ove poznajem licno dok sam bio u Keratermu vidjao sam ih tamo svakodnevno, svojim ocima sam vidio zlostavljanje i jednom odvajanje sa streljanje. Ovi zlocinci bi trebali dobiti maksimalnu kaznu koja god da je. Takodje taj vajni sud bi trebao da proceslja danasnju strukturu tog mupa. Siguran sam da ima vise kandidata za bajbok.
Imao sam potrebu da vam napisem ovih par rijeci i izrazim duboki suosjecaj jer ste vi svjedok vremena i uzasa koji ste prezivili.Otac od mog najboljeg prijatelja je bio u logoru Manjaca i pricao nam je kako su ubijali i mucili ljude,moj dedo je ubijen u Srebrenici.Nevjerovatno je sta su radili a danas negiraju sve te zlocine.Puno pozdrava
Haški tribunal danas će izreći konačnu presudu bivšim visokim policijskim zvaničnicima Republike Srpske (RS A POLICIJA RS JOS POSTOJI🤔🤔 ZAHVALJUJUCI BOSNJACKIM NESPOSOBNIM POLITICARIMA
DA IH BOG POZIVI STO DUZE U ZATVORSKOJ CELIJI