Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto se cudite imenu Bratoljub, to je prastaro slavensko ime, narodno. Danas se na ovim podrucjima sve cesce cuju Vehabi, Abdulmedzidi, sto je mnogo cudnije obzirom na nase korijene.
Djelimično se slažem. Za Vehaba i ovog drugog, to je bilo prije 60-70 godina i tada nikom nije smetalo. Danas su popularna druga imena kod Bošnjaka, tipa Tarik, Mak, Bakir, Omar, Amar, Kenan... Moja generacija su bili Amir, Mirza, Alen, Damir, Denis, Elvis, Elvir, Armin... Barem je u Tuzli tako.
Malo ste se modernizirali, fino, fino.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljubio brat brata 1992.
Tetka iz Kanade otvara most. Sramota
IQ na Klixu u minus. Bratunac+Ljubovija=Bratoljub
''Investitor Uprava za indirektno oporezivanje BiH.'' znaci ovdje su ulozene pare svih nas iz cijele BiH od onih 17%.
Masallah neka neka kako ce oni padati ako dodo muda skupi i krene. Dodo samo naprijed
Podeliše neprijatelji BiH sa mostovima
Gledajući kako se danas sela gube a gradovi rastu, optaće samo ona mesta i gradići koji su na glavnim prometnicama ka Srbiji ili EU.
@Oblakiznad Sarajevo E bas ce preko tog mosta u Dojcland kako kazes.
E cuj bratoljub ahahahahhaha. Ljubi brat u kaljav vrat, takav je u Rs-u i Srbiji pozdrav.
🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂
Bice Krmatine i Vlaskih anegdota 😡
Čuj 13mil.most, a popratne grade 14,5 Mil. Gdje to ima. Pa narode osvjetlite se više.
jel dovoljno jak da izdrzi tenkove i ARBiH kad krenemo u osvetu
Koje tenkove?
jest vas lahko upalit heh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zovite kako hoćete ali uskoro je to granični prijelaz i granica NATOa
Koliko su muslimani dobili i pokrali istih donacija, mogli smo da imamo jednu od najbolje uređenih država. Nisu bili u stanju da bar fasade stave na zgrade po Sarajevu, ali im smeta sve sto napravi Republika Srpska i kako god da nazove. E tu je najveci problem, treba ponovo kmecati I čekat donacije, zato stalno političko Sarajevo i prizeljkuje rat, dosla nova garnitura političara treba opet krasti donacije a sad ih nema
@senado Tri prsta su Sveto trojstvo i kao takvi apsolutno ne predstavljaju nista lose i nista zlo.E sto to ovi novokomponovani vjernici zloupotrebljavaju to je vec druga prica i mogo govori o njima samima.
Jedino Bosnjaci ismijavaju narodna, slavenska imena i bjeze od njih koliko god mogu, a hoce da budemo svi isti narod.
reče neko ko izda naciju zarad vjere 😂😂😂😂😂😂😂
Zamisli izdati i vjeru, i naciju, i korijene. Trostruki šamar koji vam se vraća poput bumeranga jer vas nitko, zbog silnih kontradiktornosti, ne shvata ozbiljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Super, mostovi su uvijek dobrodosli...