Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Uskrs
kako je lijepo vidjeti lijepe komemtare umjesto glupih misljenja maloumnih morona ovdje na klixu
Pridružujem se čestitkama. Svim katolicima u BiH i svijetu, želim sretan praznik i da uživaju u blagdanskim danima. Da mir i ljubav ovladaju svijetom.
sretan Uskrs, svako dobro svima nama.
Ev komšinka mi došla na jaja
Ozivio, samo ga nema jedno 2019 godina, pobjegao glavom bez obzira. Znajuci kakvi su ljudi, ne krivim ga, a i otac ga dao razapeti nevinog. Bad luck baby.
ne razumješ. otisao je dobrovoljno na kriz jer se covjek ne moze spasit svojom dobrotom i pravednoscu nego njegovom.ko ga pozove u svoje srce spasen je.Isus(bog)je ko duh prisutan na zemlji i u covjeku koji ga je primio. i katolici krivo tumače. protestanti su krscani koji tumace po bibliji (bez svetaca i Marije i ostalih krivovjerja)
@Crox Sigurno je otišao dobrovoljno! Bio je osuđen i pogubljen.
Nije Bog nikad mrtav bio, dužnost nam je moliti se za ove ljude da se upute prema istini!
@Bez0smilosti Nije Isus Bog.
SRETAN USKRS...
Svim kršćanima u BiH i diljem svijeta koji danas slave sretan Uskrs
aj makar se sirotinja najede jaja
Svim pripadnicima katolicke vjeroispovjesti zelim srecan Uskrs. Da ga u zdravlju i sreci proslavite sa svojim porodicama i prijateljima.Zdravi i veseli bili.
Svim cestitim katolicima kako ovdje tako i sirom svijeta SRETAN USKRS !
Samo neka se muslimani suzdrže od čestitanja jer znamo koliko je to licemjerno barem kod jednog znatnog broja njih , ipak čast iznimkama koji iskreno misle .
@fbUser1554929447 zovi svoju ženu da mi farba jaja!
Sretan Uskrs svim dobrim ljudima i da ga provedete sa svojim najmilijm.
Svim hrvatima sirom svjeta sretan uskrst osim. Covicu supku
sretan Uskrs svima onima koji ga danas slave