Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije njega dosao je Lagumdzija,egoista,sahranio SDP i prepustio SDA stranci da vlada i dan danas...el fatiha
Nema vise sdp sad su samo lopovi i pokvarenjaci ostali koji nemaju osnovni kucni odgoj i moral
nije on je dosao i prije ali ga je otjerao uz pomoc britanaca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je bio intelektualac, gledan Nermina danas samo kafe kuhar bi bio u sdp u ono vrijeme i to one balarne dzezve da donosi i 2 kocke secera
Unistiga zlatko lagumdzija
RIP SDP
Rahmet mu dusi,veliki covjek….Moramo se sjecati i ponosti nasim velikanima a on je jedan od njih bez ikakve sumnje.
I doista je tada sahranjen SDP.
Ljudina bio
Od kakvog oca se rodi poslanica koja bi ubijala vrane...!?
Ne samo da je SDP umro sa njim, veci kompletna idea o jednokopravnosti i suzivotu, ovakva ljudina je mogla poklopiti karadzica tako jednostavno, znanjem i nacitanoscu, pogledaj ti nase danasnje politicar, sve go k**ac.
Da je manje cugo a vise radio ostavio bi iza sebe jos vise...Savremena socijaldemokratija ne koketira sa komunizmom koji je totalitaran sistem vrijednosti a koji su bivsi komunisti u BiH uveli kao praksu djelovanja. KPBiH je trebala biti sahranjena da bi ideja socijaldemokratije bila uspjesnija.
"Ako Republika Srpska postane odvojena izborna jedinica i ako se u toj izbornoj jedinici održe jedni jedini izbori, zapamtite moje reči: niko nikada Bosnu više sastaviti neće." Profesor Zdravko Grebo 1995.
Najbolji i jedini patriota.
Poslije Nijaza sdp je groblje demokratije, rahmet mu dusi.
Nijo.
Covjek koji je Lordu ovenu Sajrosu Vensu Karinktonu rekoa.....Nije Bosna Glavica kupusa pa da je djelite sto ne djelite Vase...
Legenda!!!!….. Moj Nijaze na vrijeme si umro da ne gledaš ovu jadnu napaćenu Bosnu!
Napisao davno knjigu Prokletstvo muslimana, ali ni dan danas nisu izvukli pouku!!!