Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi zapovjednik Crne Legije bio je Bećir Lokmić iz Semizovca
bošnjaka je zaista bio velik broj u Ndh još kada uzmemo u obzir da su imali vlastitu SS diviziju. Hrvati su ih nazivali cvjecem hrvatskog naroda. 1991 blaž je imao opet sličnu ideju hrvatska do drine sa hrvatskim cvjecem u državi.. međutim tuđimanu se nije sviđale crne košulje i sve što se povezuje sa fasizmom. pa su ga docekali u kruševu ubili njega i nekoliko muslimana sto su bili u hos-u
I danas prolazimo pored bijelog križa u Miljkovićima ko pored turskog groblja, i pretvaramo se da ne znamo o kome pjeva Marko https://youtu.be/42bMrJtGogQ Ali ja imam pitanje, ako je Blaž Kraljević bio onaj istinski ustasha, a Herceg Bosna ga je likvidirala, a u ostacima nekadašnje RBiH se na njega gleda sa simpatijama, kako to da su Hrvati te “ustashe”
Smrt fašizmu!
Tamanio vas je Tile, da he bogdo vise!
popisam ti se na tileta diktatora
Mi Muslimani bili smo ponosni pripadnici NDH.SRETAN 10 APRIL SVIM MUSLIMANIMA
Nisam vidio članak, ispravite me ako ima o recimo 27-o martovskim demonstacijama. O ovoj bagri ne treba da se piše.
Koje su leglo maloumlja ovi klix komentari. Šta sve ovdje neću pročitat. Trebalo je ovaj Balkan bombardovat do istrebljenja.
Ta zločinačka nacistička bagra iz Bosne je 1941 uz pomoć Talijanskih a kasnije i Njemačkih fašista i nacista Hrvatsku pripojila Bosni . Ustaška gamadi u kojoj mjeri vas je Hrvatski narod u toku WWW2 podržavao vidi se po tome koliko je vaših predaka bježalo 1945 a koliko Hrvata .
Spavaš li mirno Vinko Puljiću!?
pod pokroviteljstvo NDH i usrasa muslimani su pocinili zverske zlocine nad Srbima. Nikada zaboraviti decu ubijenu na najsvirepiji nacin!
Muslimani su cinili 50% usraske vojnice
Od 93 generala u NDH zapovjedništvu, 13 su bili Srbi.
Citam komentare i onda kazu volite se ljudi... Nego da plati svako svoje piće pa da se razilazimo
Ne znam što je to revizionizam. Preispitivanje povijesti u skladu sa novo sazntim činjenicima. Dakle u logoru - zatvoru Jasenovac poginulo je najviše 1.500 ljudi od kojih su večina Hrvati. Sve je to lijepo dokumentirao hrvatski Srbin, Igor Vukić, novinar i publicista, u svoje dvije knjige o Jasenvcu. Dakle to nije bilo stratište Srba kako sprski guslari to zbore, a Židove su slali nacistima u Dahau i Auštvic. Jasencem se nameće teza o genocidnosti Hrvata.
Jedino sreća nije bilo puno muslimana u ustašama
Bolji su ustase vec jbni partizani,ave Ante ave
Najveci NDH zlocinci, koji su sakupljali srpsko stanovnistvo po Krajini i vrsili egzekucije su bili Hrvati sa prostora zapadne Hercegovine. To sam licno cuo od Srpkinje iz okoline Gospica.
A ona znala sve šta se dešavalo? Imala bolji uvid od komande NDH.