Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu im grebem, a vozila prljava, hoces se onesvijestiti od smrada trolejbusa i ljeti i zimi, gadi ti se sjesti na ona masna sjedista! Velik jr stvar docekati presudu za privredni kriminal, nek bude pametna i prva u nizu!
Nema na Kantonalnim i Općinskim sudovima pametnih presuda, ljudi koji tu rade su selektivno birani najkorumpiraniji i sa najmanje znanja o Pravu.
Tih 880.000 je 2% od toga koliko je ovaj Jusufranić pokrao iz GRASA
Šošošni na haparatima!
Fino radi tuzilastvo I efikasno procesuira ljude u zatvor koji ukradu 20 maraka a ovaj konj je ukrao par miliona prije 15 godina I jos ceka presudu e svaka vam cast postovane sudije treba vas u zatvor sve potrpati....
Oduzimanje nelegalno stečene imovine?
Bimo, Bimo, vraže mali...
PIH!!!!! Ni milion.
Ibrahim Jusufranic zvani BIMO je ratni profiter i vodja zlocinacke organizacije, koji je u GRAS postao milioner na korupciji i pljacki ovog preduzeca. Nakon sto se obogatio ovaj kriminalac otvorio je Univerzitet u Travniku gdje je nastavio gdje je u GRAS stao, prodao je stotine diploma masi kadrova za nista i nigdje, a majstor je za diplome i fakultete koji se zavrsavaju u istoj kalendarskoj godini fiktivnim upisivanjem u protokole, masa je tih kadrova u javnim ustanovama KANTONA SARAJEVO
Nisu krivi!! Isplatiti im odstetu i izvinuti se!!
presuda se vec zna....nisu krivi ili minimalna kazna......ka milion kerma pojeo mrak
danas ide oslobadjujuca presuda ako je gledati nase sudije ;)
Mislim da ce ih osloboditi, zbog ndostatka dokaza ;) A onda ce oni pokrenuti kontra tuzbu i naplatiti po jos 100.000KM od drzave.
Predajte ih radnicima kojima nisu uplatili plate/doprinose, neka im oni sude
Hajmo pogadjati kakva ce blaga kazna biti.
E bas me zanima ishod, smijurija u nizu ili pravedna odluka? Cekamo..
"ma kakav je on direktor kad nije ni MILION uzeo""