Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razmisli ovako drzava ti besplatno daje terapiju ne pita za knjizicu ovjeru nista samo dodji. A zasto tako besplatno ne dijeli druge lijekove i terapije za opasnije bolesti ? Pametnom dosta
Bravo bravo Napokon neko NORMALAN Bocne te bez uvida u karton jos se potpises na svoju odgovornost. Kao sto kazes PAMETON DOSTAA
Jesu li shopping centri higijenski prihvatljivi za vakcinaciju? Da li se nakon vakcinacije preporucuje odraditi D drimer da se prati zgrusavanje krvi? Da li je svaki dan test bolje rjesenje za suzbijanje virusa? Zarazeni mogu biti i vakcinisani ali putuju, ulaze u objekte bez testa i tako mogu raznijeti zarazu? Je li previse skupo obezbjediti testove koji bi mozda mogli biti pokriveni nasim zdravstvom? Svakako ga ne koristimo.
Klix.ba medijsko smeće.
Klošari, kada će na auto pijaci biti pelcovanje?
Ima li IJEDAN slučaj da je priznato u BiH da je vakcinisana osoba imala srčani/moždani udar, tromb, paralizu, neurološki poremećaj itd? Pa sve države svijeta priznaju bar dio smrti i bolesti od eksperimentalne vakcine, samo u BiH i Srbiji - nijedan. Pa vjerujte našoj ,struci', sisajte prljavi kisik na pokvarenom respiratoru na kojem radi dr sa kupljenom diplomom i bez iskustva.
Mašallah...kako se naši korumpirani pokvareni gladni političari brinu za naše zdravlje...a na CTni MR čekaš pola godine. Čak i za rentgen uganute noge se čeka po 2 mjeseca.
Ako su 2/3 nevakcinisanih i 1/3 vakcinisanih u bolnici - toliki je i omjer nevakcinisanih/vakcinisanih koji nisu bolesni. Znači da vakcine ne funkcionišu a predstavljaju ogroman rizik, plus vakcinisani svuda slobodnije idu i šire virus. Ovo je politika, nema ovdje medicine ni nauke.
Imal sutra na autopijaci, trebalo mi nekih stvarcica pa da scratim usput.
Busterasi,ali se Fadil posra po vama, jedino jos u RS nema covid potvrda.
Bit ce i 4ta ,ne brinite. Jadan ovaj narod sta je sve predeverao, sad se boje smijesnog virusa...bruka
Znamo da stoka pelcuje pred svima i onda im se stavi oznaka ili barkod da je izvrsena. Razmislite.
Koliko je ne ozbiljna cijela ovo prica, u trznim centrima da se vrsi vakcinacija ljudi. Bolje umrijeti nego vakcinisat se na ovakav nacin, jer ovo je sprdanje.
Evo jednostavnog rješenja i za to: Umjesto da se kaže "U Importane shopping centru", kaže se "U prizemlju poliklinika Al Tawil i Quick Smile" .
Kakve koristi opet se svi isto razbole ovi sto dobiju koronu i prebole kao djeko i djokovic jos bolje igraju
Obezbjeđeni ćevapi i izvorna muzika.
navodno pucaju vakcine kojima je istekao rok
Prime vakcinu i odoše vani u Bosni svaki dan ostaje sve manje i manje stanovnika.
Svi smo mi Novak Đoković! xaxaxa