Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosad je uzeto 100 000 iz budzeta ministarstva zastite okolisa, prebaceno konakovicu, da se kupi stan efendiji u dzamiji
2011 dep. SMILJEVIĆI je puštena u rad kao najsavremenija SANITARNA DEPONIJA po svim EU standardima, a nakon dugotrajnih 6 godina UZALUDNE sanacije ! Sanaciju su pratili problemi LOŠEG projektnog riješenja, i izvođenja ! Nakon pritužbi stanovništva 2016 formirana je KOMISIJA kvazi stručnjaka(istih onih koji su učestvovali u SANACIJI), a članovi komisije su redovno tri godine primala naknade za svoj rad, a da nisu ništa RIJEŠILI ! KO ODGOVARA ZA PROMAŠENE PROJEKTE !