Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Boze, podari mir nasim nevinim zrtvama, njihovim Obiteljima snage da izdrze svu tu tugu i bol. Nama svima pomozi da nebudemo kao oni koji su napravili ta zvjerstva jer ti si najkompetentniji sudac, koji ce zasluzeno kazniti sve te otpadnike koji slijede Sotonu a ne tebe. Tuzno je da u danima Blagdana gledamo te tuzne slike;-( Ali znam da je za Obitelji jako bitno da barem dostojno sahrane njihove najmilije, kada vec nemogu da ih zagrle. Boze pomozi nam svima da budemo bolji ljudi!
Pa nisu nevini ubijali su srbe , zato su stradali u ratnim dejstvima
Nažalost mi nikada nećemo završiti sa ukopavanjem žrtava iz rata, a rat će biti tema još 100 godina...
alarahmataljle svimkojisu ubijeni.jasam znao rahmatli mirsu prdara.onijasmo radili usivari za jedno prija rata.etokakose zivot okre ne usekundi.nekimje vijecni rahmet zvima.
Svojoj djeci daju imena najkrvolocnijih zvijeri VUK. LAV. TIGAR. MEDJED, PANTA. PANTER a kada im kažeš da su zvijeri onda se kao nesto ljute.
Tuga.... A danas ovi bošnjoci... ni B. od ovih u tabutima...
Da li ce nauka ikad otkriti kako nastadose ovakvi monstrumi, divljaci koji su spremne na takve zločine gdje normalnom čovjeku zastaje um.
i ovo nije bio "genocid" prema haškom tribunalu????
Srbinu i vuku je teško vjerovati jbg
Pa jbg, ne znam šta bi drugo rekao kad ti prvi komšija pokuca na vrata i ubije te. Ne bi ja to pisao da to nije bilo tako na žalost.
NIKAD ZA NIKAD IM NEVJERUJTE UVJEK BUDITE NA OPREZU
Baki jel ti mirna savest?
Morbidna furka ovo prekopavanje, okopavanje.