Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise vode ima u pustinji nego u Sarajevu.
kakve ba popravke. Samo ugase vodu da bi se akumulacija napunila pa da kažu da nema redukcija
@maljson Vole Tita oni jugonostalgicari,nose petokraku dede i nane od 70 i kusur godina i govore kako je bilo fino u Jugi.Normalno da je bilo fino,tad su mogli guzit,sad nemogu,u godinama i sve im smeta😂😂
ne vole tita koji je napravio vodovod a vole one sto su sve to unistili. tipicno za balkanca pajsera sa retardaciom mozga. vidimo kakvi smo po slucajevima u svijetu. bojimo se izbjeglica a gori smo od njih. nista bez cizme nad nama. mi smo stoka.
tito najveci zlocinac u historiji poslije hiće , serem mu se u usta komunjarska
Nemaju vodu,a neće planinsku iz Republike Srpske. Sirotinja nema para da plati,šta li? Ili kompleks Srpske. Ko zna..
Cccc,e moje Sarajlije,glavni grad svaki dan bez vode a vi ko ovce za SDA
hebite nas, mi to volimo, mi to volimo, ah, ah, špric, špric...... :(
A Bogte ljudi se ne kupaju evo već 3 godine... Pa balije vi veći peksini nego turčadija prije 500 godina..
Samo kod nas petkom i vikendom postoje radovi u vodovodu..... jbt koji su to kreteni
ovo su redukcije samo sto SDA pogan ovo sada zove "kvarovi"....rezultat je isti nema vode.
SRAMOTA
i cudi se Bakir i pogana SDA sto nece niko sa njima, ukrali, unistili, depile nesposobne zaposlile da i dalje unistavaju. Dobro je i Bogu zahvalite sto samo nece u vlast sa vama, da vam mater i oca ne hebu na svakom koraku.
i kaze premije Adem (SDA) kaze nema vise redukcija, al nema ni vode samo sto to danas zovu "kvarovi" kisa ne pada danima nema vode a SDA cinovnici saglasnosi za kopcanje na vodovodnu mrezu davali da ne kazem sad za koverte. Mreza Titova koja je dotrajala