Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najmanje 20.000 djece ispod 14 godina! To je 3 puta vise nego svih zrtava u Srebrenici. I o tome samo jedna vijest godisnje a o Srebrenici svaki dan.
90% te srpske djece bi postali ratni zlocinci
@Bosnjakijanac303 Strasno :(( SF SN.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
НЕКИ МУЈО ДА ОДГОВОРИ?! Како могу страдали војници, који су погинули у борбеној акцији, што пробој ка Незуку јесте, могу бити жртве геноцида?! Како може бити геноцид ако су женама дјеци и старцима није длака са главе фалила?!
Jos kad uzmu pisati engleski ovim hieroglifima, i to pisu kako se izgovara
kako može biti genocid nad srbima koji naseliše švapska i Mađarska imanja širom vojvodine?hmmm isključivo Srbi iz BiH i Hrvatske, ni Hrvat ni Slovenac ni Albanac ni Bošnjak samo i isključivo Srbi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sve zrtve su vazne pomena! Pa makar se radilo i o jednoj zrtvi iz jednog naroda. U Donjoj Gradini se spominju samo zrtve iz srpskog, romskog i jevrejskog Naroda. O zrtvama iz hrvatskog i bosnjackog naroda nema ni pomena ni brojki ni obiljezja. Cak su u skorije vrijeme potomci bosnjackih zrtava pronalazili svoje pretke u srpskim listama zrtava.
Uvelican broj Srpskih zrtava😏
Ako želite znati stvarnu istinu o Jasenvcu, pročitajte dvije knjige od srbina iz Hrvatske, politologa i novinara Igora Vukića. Prva je - Radni logor Jasenovac - a druga - Jasenovac iz dana u dan.
Ma ne to je bio radni logor gdje se igrao fudbal i izlazilo za vikend. Sačuvaj bože zločina, ne ponovilo se nikad.
Ustaski NDH genocid nad Srbima je sinonim za Jasenovac, bez obzira sto se mnogi ne slazu u vezi broja zrtava, isto kao sto su i Prebilovci kod Capljine paradigma za genocid puno manjih razmjera. I zasto je tesko reci da se u Sreberenici dogodio genocid na Bosnjacima, koji su pocinili srpski zlocinci, a ne srpski narod.
Zlocin je zlocin i ne treba se prepucavati i jedni druge ogovarati ko je kriv..kriv je sustav koji je tada funkcionisao i zao mi je svake zrtve u Jasenovcu kao i svake zrtve u proslom ratu sa bilo koje strane..
Svako ima svog konja za jahanje :( Duboki naklon i pijetet zrtvama ustaskog rezima.SF SN !
Ja sam mlad i ne znam kakav je to logor. Šta se dešavalo tamo u tom kampu.
Ma ništa, ono ljudi kampovali malo, tisuću i kusur dana. Ma turistička propagaaandaa
Meni nekako najbolji dan 'obljetnica Blajburga'
Planeta je zrela za restart... Zadnjih 100 godina nije bilo mirnog i prosperitetnog perioda
Ma lažu srbi da je bio genocid u jasenovcu.. Pobijeno 13 srba plafon
Lajk ako vam je komičan botovski napor manipuliranja plus-minus sistemom na klixu
SDA - jedini stabilan faktor Bosne ☝️💪🙌✅ Osvijesrite se FGRCici i naivni vjernici koji ste dali glas NiPu. Imate vremena ✅🙌
FGRcici mali od makova zrna idi se kuni u svog Srleta Mandica. Radije bih umro nego glasao za te Srbe i dicio se kako oni imaju vlasi sa Pedjom u Sarajwvu. Nismo zato ginili. FUJ