Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci, pojesce vas muka od uzaludnog ubjedjivanja da su u BIH svi Bosnjaci. Izjedace vas polako kao kiselina, malo po malo. Zamlacujete se pricom koja vam najvise odgovara, i udaljavate se od realnosti.
Ova je zasjedanje Čovića sa samim sobom. Ostali samo viču tako je. Sve u interesu jedne porodice. Pa dokad više. Imal intektualaca u Hercegovini ikako?
Kako smjesno izgleda naslov........pa katolici dokle ce vise iz vas praviti budale
Da da...ludi Srbi, ludi Hrvati, svi budale, samo ste pametni vi koji ste mijenjali ime par puta zadnjih 100 godina i pravili bilborde pred popis? Ja od takvog blama ne bih imao obraza da se obratim nekom povodom imena naroda.
@Mickey10 Nismo mi ti koji su mijenjali. Mi smo Bosnjaci duze od hiljadu godina sto se ne moze rec za BiH Srbe i Hrvate. Veliki pozdrav neuki covjece.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Govna ustaško-škutorska. Sve protjerati iz BiH. Bosna Bošnjacima.
ljubuški je srce bosne
Sve ove muslimane protjerati u Siriju i Pakistan. BiH Srbima i Hrvatima!
dize li im se na Franjinu sliku? Kad progovori iz arhiva sa onim felsom facijalisom ja mislim da ekipa svrsava..ne samo oni,dize se ovim nacionalistima na lidere siguran sam,zato ih brane tako sa strascu..
jesu li stolovi od punog drveta?
Zastitnici kladionica koji na izmisljenoj prici o ugrozenosti vladaju 20 godina.
Ja ipak mislim da je ovo zasjedanje KATOLICKOG SABORA, Hrvatsko zasjedanje sabora je u drzavi Hrvatskoj.