Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispijanje KAVE hahhha :P
ČUJ ISPIJANJE KAFE, PA VI VISPAKOVCI BI TREBALI ZNAT DA VEĆINA DIDA I NANA SU VAŠI NAJVEĆI POTROŠAČI, A ONI DANAS POSTE, MOŽETE MISLIT KOJAA REKLAMA ĆE BITI VAŠA TE DŽEZVA NA MUBAREK RAMAZAN DANU ?!?
zalosno je ovo sto nema prijenosa.pa dokad ce ovo ovako biti.u ovoj drzavi nista se pametno ne prikazuje,samo serije i filmovi prije 60god.zelim da svom prijatelju Danki Dangubicu pozelim svu srecu danas i da sto bolje skoci.
Kako te samo žalim, komunoidna spodobo bez identiteta, kičme, obraza, časti...
Ima i to tranguze sa Mosta! Neke u vodu, a neke na stijene po zaslugama, iako bgmi 99% ih ide na stijene. Pozdrav iz Mostara ;)
nadam se da ce ove protuve iz organizacionog odbora koje nisu dozvolile prenos skokova sa starog mosta kako bi i mi koji nismo tamo mogli uzivati odnijeti neretva u 3pm daleko
nisu svi muslimani bosnjaci, ali su svi bosnjaci hrvati..
Mislim da bi se mogao neprijatno iznenaditi rezultatima tog popisa stanovnistva.
Bošnjak katolik, Bošnjak pravoslavac, Bošnjak musliman, Bošnjak jevrej, Bošnjak ateista, Bošnjak agnostik... Bošnjak je naše staro i vjekovno ime za narod bosanski. BUDI BOŠNJAK na popisu stanovništva u BiH od 1. do 15. aprila 2013.g. http://www.youtube.com/watch?v=wu_BlzhUZYI
Bošnjo, jes to ti?
Velika Hrvatska (1. dio) http://www.youtube.com/watch?v=lM45_b5XsXQ Dokumentarni film koji govori o agresiji Hrvatske na Republiku BiH, i zločinima Hrvata nad Bošnjacima.
Treba taj most opet srušiti i napraviti novi sa krstom i šahovnicom na sredini.
Zivio stari vjekovni Bošnjački grad Mostar i Bošnjaci u njemu!!!! Samo oštro i ponosno braćo!!! Mostar je prije svega Bošnjački grad uvjek bio i bit će pa onda i svih ostalih!!! Hodajte uzdignute glave i nedajte pardona nikome na svojoj zemlji i u svom gradu!
nisu ti hercegovci bas neki vjernici, mada ni bosanci nisu puno bolji u zadnje vrijeme
Pored 364 dana u godinu kada skakaći ništa ne rade osim što ispijaju kahve, dođe i njihovih 5 minuta, tj. jedan dan kada nečemu vrijede.
Ova naša muslimanska zajednica u Mostaru i ne drži nešto do Ramazana. Začudilo me da nitko ne posti.
cro@ posipu loma odozdola prema rego...vi to mozete samo sa humma dalekozorom:)) dalekozirati...tradicija je jaca od celika ..religija je nesto slicno samo ipak nesto malo drukcije:))93g TOLIKA MRZNJA RADI NEMOCI JE POBUDILA NISKU STRAST ZA UNISTAVANJEMM SVEGA STO NE PRIPADA SOVINISTICKIM NAGONIMA JEDNOGA NARODA KOJI SVAKO 50g JEDNOSTAVNO POLUDI...PA ONDA U POHODE TIPA RICARD LAVNJE SRCE...rusi pali siluj zene djecu konclogori itd ...