Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"po meni je najgore nasilje nasilje putem interneta, to jest sajber nasilje..." meni je licno malo gora situacija kad me petorica odlome od batina al dobro sad svako ima svoje vidjenje stvari
Ova vrsta kampanje je više potrebna odraslima nego djeci, djeca samo kopiraju ponašanja odraslih ljudi i idu dokle im je dozvoljeno. Kad je u pitanju dijete, krivca za loše ponašanje namanje treba tražiti u djetetu samom.
Danas je sve češća pojava vršnjačkog nasilja.. Mislim da se treba više posvetiti ovom problemu, kako bi se ovaj problem čim prije riješio.
@praznaprica ma sve je to zbog interneta i kucni odgoj naravno
Juče gledam mladež iz moje SDA i HDZa na N1 i mogu konstatovati da na ovakvim mladim kadrovima koji su već dobrano zatrovani možemo očekivati samo goru budućnost. Zatrovani, nekulturni, zadojeni mržnjom, poluobrazovani i na toj bazi grade svoje pozicije u strankama. I onda očekujemo da ne bude vršnjačkog nasilja .......... UUUužas