Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOMSICU JE.EM TI MATER ALI LEGALNO I POSTUJ TO.
Eto bošnjaci sad glasajte za Komšića. Vidite sve vam se obija o glavu vaš zaborav.Ja hvala Bogu i ne glasam,jer nemam za koga. A dobro su rekli stari krst im je isti.
@ no name Slazem se sa vasim komentarom u potpunosti. Ja uvijek mislim da se radi o dvijema drzavam kad ovi iz rs kazu republika srpska i BiH.
Komšiću zar si tako brzo zaboravio majku zbog funkcije?
Stvarno sam iznenadjena sa ovom izjavom člana predsjednistva druga Komsica. Kako moze priznati i cestitati praznik rs koji je nastao i sam zna kako.A oni nece da dozvole da se u cijeloj BiH prizna 11 juli dan genocida na neduzni narod. Pitam Komsica sta je moja trodbina u prosjeku od 80 godina mogla da uradi u ratu pa da ih pogube?
ovaj put si pravo glup zeljko komsicu
juce cestitao srbima genodicitet danas ce izjaviti kako tkz;hr-hb je potreba hrvatskog naroda. ali,blesavim se na ovakav nacin vraca. tako nam i treba,pojedinci su svrsavali od srece na ovom portalu kad je izabran u Predsjednistvo.
E nek ti je na čast! Znaš li makar šta se desilo tog dana pa je tako značajan! Eto za što Bosna nemože naprijed. Dok je takvi vode nema ovdej države! Trebao si otići i ti na tu značajnu svečanost da je uveličaš!
Zaboravio si i Tadiću čestitati dan RS-a? On se zalaže za cjelovitu BiH, ravnopravnost i demokratiju, sa RS kroz specijalne veze ima samo kulturnu i ekonomsku saradnju, nemiješa se u političke prilike, a ovaj dolazak je SAJAM ŠLJIVA koji je posjetio. Umjesto da radiš svoj posao i kreiraš vanjsku politiku, zabraniš mu ulazak u BiH mimo državnog protokola ti mu čestitaš. U čemu se razlikuje dodikov i njegov stav? NI U ČEMU KOMŠIĆU! PRESTANI NAS PRODAVATI I PONIŽAVATI, MI SMO DRŽAVA a ti je takvim ponašanjem rastačeš! Stidi se!
Krasno! 9.januar, dan kada je počeo pokolj, genocid, etničko čišćenje! Dan secesije BiH! Dan za koji 720.000 nesrba niko nije pitao hoće li RS, već ih je poklao, strijeljao, raselio, sve im opljačkao i popalio. Dan nakon kojeg u pola Bosne 720.000 nesrba nemože da se vrati. Dan koji će u istoriji biti zapisan kao dan početka bajvećeg zla u Evropi nakon II svj,rata, Da li su i nesrbi u RS glasali za ovaj dan? Čestitam ZLATNI LJILJANE!
ZAR I TI SINE BRUTE !!!!!
DA TE ALLAH đ.š. nagradi
@SA-X NE VIDIM RAZLOG ZAŠTO OVAJ JEDAN KOMENTAR KOJI UPORNO ŠALJEM NEĆE DA PROĐE
sa-x vi ste najgori
jel se ovo SEJDO salta u srbina? hahaha ;-))) sta ce baliye poslije o njemu reci ;-))))