Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam drugog Visokog predstavnika i stvar riješena... jer ovaj trenutni je ženski spolni organ..
Ne bih ja to mjesao ženski polni organ je vecini muskaraca drag. Osim ako si mislio na karakternu osobinu e onda se slazem ovaj visoki predstavnik je pičket...
Veličaju i četnike iz 2.s.r stoka je to !
gdje je bilo 5 miliona Srba iz Srbije??😂😂😂ah da u trećem rajhu!🤣🤣🤣
Malo po malo omca se steze. Nato ponistenje dejtona i naziva rs itd. Samo polako BiH patriote imaju vremena. Fasisti ne !
evropa postaje svjesna da pogani genocidasi moraju da se konacno ukrote
Svaka cas gospodinu Dan Predi sto uopce razmislja o Bosni dok Bosnjaci i Hrvati u istoj toj Bosni ne poduzimaju nista po ovom pitanju iako su pripadnici njihovog naroda stradali. Bitno je da im se dzepovi redovne pune.
Odgovor se odavno zna: ništa.
Svaka čast gospodinu Dan Preda, na takvo pitanje smo dugo čekali. Inače, šteta je što "probosanske" snage nisu bile u stanju izlobirati postavljanje ovog pitanja i ranije, tj. vjerovatno nisu ni pokušale...
Bravo! Odavno nista konkretnije od europejaca.
Pa i budale znaju - krivi su mediji. Kao da bi neko znao da neki luđak negira genocid da ga ne prenose portali i drugi mediji. Samo vi zbog praćenja u prvi plan stavljate te gluposti. Inače bi nam bilo svejedno šta koja budala kaže i izjavi.
Odlicno pitanje gos Preda.
Svaka ti cast jarane.Izgleda da si ti jedan od rijetkih uhljea iz MZ koji hoce i umije da radi.Ovo je trebao po meni OHR vec davno da regulise i njegov visoki neradnik Inzko.
Gospodim Preda uvijek postavlja prava pitanja, svaka čast.
Gospodin
Ocito da je ta komisija karina totalna ☝️ kao i cjela eu ☝️🍻