Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijednom nasem politicaru to ne odgovara, jer ce biti teze krasti nego dosad. Svi su oni umislili da im je ovo prcija i njihova privatna drzava.
@banana haha pa nece ni dobiti ovo je prica za glupu masu dajte molim vas onibda nas zele u eu to bi mogli zavrsiti za 1 mjesec
Očekujem i ja da ću ga umočiti u 2019. pa vidjećemo ....
cqici hoćeš sigurno! odmah 1.januara! Bajat kruh u masnoću od prošle godine!
Super. Tamam do 2043 valja u Penziju iu Bosnu se vratiti. Lakśe je kad je u EU...
Moracemo se dobro naguziti za clanstvo.
Uhapsite službenike Granične policije Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Koji će nam klinac sad status, nama više ne treba ništa.
EU institucije u odnosu na ovu zemlju djeluju kao rastiman orkestar. Vigemark pozdravlja najstetniju odluku CIK-a kojom ova zemlja ulazi u najdublju krizu, dok Preda prica o kandidatskom statusu. Pa zar ne moze biti konzistentan i reci da bez gradjanskog ustava ova zemlja ni teoretski nejma nikakve sanse sa tri suprodstavljena nacionalizma ne moze i ne treba u EU.
dok je hrvatska susjed ne vjerujem da ćemo ući vidiš da rade sve da nas unište
koga vi lazete za status kandidata iduce godine to ste isto mislili i ove godine i ništa
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
ma boli me vise qu.rac hoce li dobiti il nece
ako neko od stanovnistva ostane do prijema
Bosnjak na turskom znaci G L U P
@volim_zene mater ti
ovo ko da mi zensko kaze ako budes dobar ocekujem da ces dobit status kandidata !
Tacnije u limburgu 2019.
obećanje ludom radovanu