Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heb.eš ma.ter kod nas bolje nego u S. Koreji
odlicno preduslovi su tu jos samo da se fasizam i pobijedi
Republika Srpska obilježava dan pobjede nad fašizmom neradnim danom u tom BH entitetu, a u Federaciji BiH će sutra biti dan kao i svaki drugi... KOJI APSURD!
Koji apsurd,pocinili genocid a fol obiljezavaju i slave ,dan pobjede nad fasizmom a oni pocinili najgore sto se moze pociniti....
Bosnjaci nemaju ni milioniti dio srpskih zrtava u drugom svjetskom ratu imaju samo mrtve koji su ostali iza njihovih u b i l a c k i h pohoda pod komandom SS divizija...i oni optuzuju Srbe za fasizam...ima li vecih licemjera na svijetu!!?
SMRT FASIZMU SLOBODA ZIJADU
Ma naravno, oni su skoro 100% antifašisti , dokazani ! Koji imbecili !