Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zemlja nije oslobodjena fasizma hah. 92-95 dokaz. Fasizam je tu i dalje. UZP herceg bosna i genocidna RS su dokaz. Fasizam zivi
U masakru na poligonu kod osnovne i srednje škole u Srebrenici 12. aprila. 1993. od više granata ispaljenih od strane sprske terorističke takozvane VRS, ubijeno je 74 civila, a oki 100 je ranjeno, najviše omladine. Ne zaboraviti, ne oprostiti.
Oslobađanja??? Pa Zenica je bila centar bošnjačkog bloka osovine. Koga je ko oslobodio. Ako je Zenica 100% osovina koga se onda oslobađalo.
Od svaba...
Formalnost k'o formalnost. Isto kao obilježavati u Drezdenu..
Bravo za Zenicu.