Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to opet neki Adis Pokvić? Mogo bi biti
Jučer sam prolazio Prozorom....jad i čemer. Uglavnom imaju ustaške grafite po betnskim zidovima i kafiće pune omladine koja bleji ko prolazi ulicom....imaju i kladionice i benzinske pumpe. Hljeba nema jesti ali ono mrzi.....to je ta borba za izborni zakon.....nosioci evropskih vrijednosti koji su zaglavili u 15tom vjeku.
Ovi komentari što su skriveni su Iskreno pogodili VAŠU štampu...Crkni te ali BiH cijela iz TRI djela...gotovo,je gotovo uz njih je EU..
Koja tri dijela kad postoje dva dijela🤣🤣 majorizirani i dalje kuju snove
Joj šta VAM..rade Katolički DRKE mi..stručnjaci...Kako VAS...Vozaju i to bez benzina: BiH cijela 100 posto Pečeno u Exspres loncu Šmida i EU .
Na ove gluposti se lože najviše auslenderi i pobjegulje...
Hvala ujkama što nas svako malo podsjete šta nam misle. Ovako nam ne daju da zaboravimo.
Nisu bosanski katolici svi isti. Nisu katolci krivi sto imaju par izroda u svojim redovima.
Mahnito djete neko sta drugo
Svaki dan katolici dokazuju da je Zeljko Komsic penicilin za njih, i zbog toga cemo ga ponovo izabrati!
I vise od penicilina, koliko pjene da moraju ovakve gadosti ciniti
A ono bi normalan zivot i da im ne biramo predsjednika xD ahahahahahah
Bit ce sta mora, a to je Komsic 2022...
HDZ-eva mladež ;imaju legitimno i konstutivno prestavljanje čineci demokratska djela ponosi tise ustaškim simbolima oni i svrbi smiju svašta reci nama bosnjacima muslimanima i to je slobodno izrazavanjei to velikoj velikoj velicini ova dva naroda svrba i katofolika a kadmi kazemo prebrojavamose oni su huskacki narod hoce rat nismo zli kao vi i vi
Pa hajde hrabre ujke koje su ovo ispisale, zasto se ne oglase i pohvale povodom ovoga njima herojskog cina, smiju pizzde u 3 ujutro kad nema nikoga izaci i glumiti mangupe, a poslije se ne oglasavaju
Pa bas, gdje im je sada ta hrabrost da izadju, majorizirani :D
Angažovati zaštitarsku agenciju na obezbjeđenju ovakvih objekata, postaviti zasjedu i izrafalati kad ko proba da pravi pizdarije. Sve po zakonu.
Manjina se raspisala, hahahahaha. Šaka jada.
Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao sam mu da ću podijeliti njegovo ime na svakom forumu za koji znam i zato ovo radim kako bi mi ljudi pomogli da mu se zahvale i da traže pomoć od njega.
Stvarno su uporni, ali dzaba njima to hahaha
Ili plaćenici pred izbore, standardna šema, ili klinci da zajeb.. u, ko vele evo vam materijala za vjesti. Ovo je glupost više ko je šta gdje napisao, to je glupost objavljivati