Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je to tako onda nevidim razloga zašto ste vi tu Bajro Muhamed i ostali. Vi ste obIčni evinetičari što može da radi bilo ko.. Zato, lagano pakujte stvari i odlazite i ustupite mjesto mladim i harbrim ljudima kojih ima i koji se nalaze i vrlo teško situaciju za razliku od Vas jer se istio ponašate kaok da ste ministri u sidikiatu, pa moža i uvedemo radmo mjesto ministra u Sindikatu Metalaca. Ortišao je SDP terbalo bi da odete i Vi, ali ne da dođu drugi (SDA ili bilo koja stranka da kontroliše Sindikat) nego isključivo nezavisni i vantranački ljudi. ODLAZITE
Revizija zakona o privatizaciji, a onda utvrditi ko je razvijao pogone, a ko ih je uništavao da si izbije pare i napuni račun u banci, a raju na ulicu. Dok se ne izvrši ova revizija i ne povrati novac, nemamo što prićati jer uzalud sabiranje neplaćenog staža i milijardi godina ne primanja plaći, kad su pare pokupili u nepoštenoj kriminalnoj privatizaciji bjelosvjetski lopovi i šaneri...
Nek je i sram i stid predlagaca za zakon o radu s obzirom na cinejnicu da je doveo radnike i radnice u zavistan polozaj od poslodavaca a sebe zastitio svim sredstvima jer njegov radni odnos ne za visi ni od koga. jel to znaci da poslodavac moze ucjenjivati zene sa svim sredstvima (ne radjanjem, sastancima van radnog vremena-seksualnim odnosima, svojim udvaranjem) i drugim uslugama koje mu treba da mu pruzaju da bi ostale u radnom odnosu. TO se odnosi i na muskarce ako mu je poslodavac zena. Dakle ovim stite one koji imaju ogromna finansijska sredstva da njihovi clanovi porodica bez skola bez znanja bez iskustva budu u radnom odnosu zasticeni a oni posteni radnici sto se podrazumjeva da su zavrsili skolovanje na posten nacin budu ne robovi nego zivotinje s kojim se moze sve raditi. SRAMNO..
Neka je plaća 500 maraka, 500*100 000 = 50 000 000 maraka
Kako ih nije sramota??? Znaju li njihovi članovi sindikata da im se iz sindikalne članarine isplaćuju veliki iznosi na ime dnevnica,putnih troškova,imenovanja u nadzornim odborima???Za te novčane iznose na plaćaju poreze državi kao što mi obični radnici moramo.Pa trenutno je jedna njihova sindikalna organizacija predmet kontrole poreznih organa.Znaju li članovi kolike plate imaju uposleni u Sindikatu u Sarajevu??
Ovo je biti dobrog zdravlja i duga vjeka.
..."mračna srboslavija"...
ma kakvi ova drzava se gradi na kupi,prodaj, kakva proizvodnja
tišu mišu.samo da se ne pridruže onim mljekarima