Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala armiji BiH i hrabrim momcima, djevojkama, tinejdžerima, majkama, penzionerima koji su odbranili našu državu od agresora. Čitav svijet zna istinu!
Bez borbe planiraju i napraviti NDH i danas. Ali su se prevarili. I jedni i drugi a i Trojka.
Ima moja BiH još Gazija i više nego prošli put - bez obzira što (za dom) spremni HDZ/Trojka botovi već 5-10 godina ovdje suprotnu propagandu prosipaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa ako cemo iskreno Fiktet Abdic je legalno izabrani clan Predsjednistva BiH.
Kao I Albin Kurti
Puce tomson ,kalasnjikov a i papovka Baci bombu,goni bandu,izvan Sarajeva Hej junaci branitelji,iz svih krajeva Sarajevo zaboravit necu nikada...
ovi lupaju gluposti a ovi u komentarima se loze na Rambo varijantu..
Svaka cast Sarajlije!!Niste nasjeli na Yutelovu propagandu kao sto smo mi u Brckom. Rodeni brat pred sam napad na Brcko kaze "Nasa JNA ce da nas brani od ce.nika"
Kako smo karqdzicu vratili lojave u sanducima
Sda jurisnici ( uci na fb profil luksemburskog ideologa) prizivaju zlo ovoj drzavi i narodu. Sda jurisnici protekfirili su bh daije i sve nas koji ne volimo sda bandu. Sda nije sinonom vjere, patriotizma ili bilo cega. Ovu drzavu su branile sve vjere. Sda zeli begluk koji bi znacio palestinizaciju Bosnjackog naroda. To zeli SANU.
Prestanite koristiti termin JNA kad ona to nije bila u RBiH od momenta proglašenja nezavisnosti 1 marta 1992.
Danas je dan tuge za vlašku smrdljivu kopilad. Svijet je vidio da su to stvorenja sa poremećeno DNK i najveće pichketine u ljudskoj povijesti!!!!!
Hvala nama armijasima sto zaustavismo belaj i veliko gofno onome ko nas natjera uz ove danasnje lopove da izadjemo iz Jugoslavije.
Danas će članovi osmorke da polože cvijeće u pomen na srpske borce koji su poginuli u dobrovoljackoj.kazu da ovo rade u ime pomirenja.
Članovi trojke, a ne osmorke.
Ovo je kamilica kako su prošli žaboliki agresori i niške kurave ako bi sad opet nešto pokušali. Narod bi ih žive zapalio!
Kako trenutno stojiimo izgledi za popravni su sve izgledniji.
Sarajevo zaboravit nece nikada!! ⚜️❤️🇧🇦
To goloruki bosonogi Adem gadja JNA kamenom, jel ta spika ?
Juka Prazina i njegovi momci sa patikama i farmerkama izašli na megdan protiv srbo - kačetni i razbucali ih ko vreću paprika.
SLAVA HEROJIMA ARBIH!!!!!