Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala svim pripadnicima Armije BiH koji su branili Bosnu i Hercegovinu!!! bez obzira na nacionalnu pripadnost - nepotrebno al se treba naglasiti... Volimo vas i postujemo!
@arjuTOKINGtummi Sad upitaj u njagoroj opsadi Mostara ko je sakrivao maslo i hranu i dzamiji od gladnog naroda..
@arjuTOKINGtummi tebi niko ne brani da se vjencas u crkvi i dobijes krstenicu, sto se praktikuje vec vjekovima, samo izvoli nije red da ti to bilo ko prigovori.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Midhat Hujdur ARBIH❤
Heroj Mostara i Hercegovine⚜️⚜️.🇧🇦🇧🇦.
Da je bilo do Alije sad bi se Mostar mogao slikati Sve je bilo do Mostaraca koji su ga odbranili sa nozem u ledjima.
Ako cemo gledati bilo je i druge vjere u Armiji koji su poginuli.. nije to samo cista muslimanska vojska
zdravo ma gdje bili heroji Mostara
sve što je armija odbranila u ratu danas sda razvaljuje u miru
Gdje su heroji ARBIH-a?
U inostranstvu, Svedska Norveska USA, Austrralija itd. Ostali bez posla a bogami i unistenih firme od strane "strucnjaka" iz SDA
Jedna je Armija RBiH! Svim patriotama sretna godišnjica osnivanja i sretan Dan Armije RBiH!
BAkire šta si se sad sjetio Armije ?? Tukao si nedavno borce a gledao iz trezora kako ginu. Prijeti debakl na izborima ?? :))
E jeste jaki borci nema govora. Da nije bilo Daytona nebi imali nista sve bi izgubili kao sto i sad nemate. Alija i njegog Bakreni su se namlatili para a vi sad rovite po kontejnerima i prezivljavajte i govorite imamo Bosnu i Hercegovinu za nju smo se borili. Jeste se i borili za pravu stvar nemate sta jest dok Bakreni i njegovi poslusnici jedu zlatnim kasikama.
@Banovenjive80 imamo sta jesti itekako,a te zlatne kasike nikad Alija nije izjavio samo srpska propaganda koju ocito puse samo glupi pojedinci.
Lupate gluposti, vasa borba je bila za razbijanje Juge i borba za tajkune i Americke interese, sto puta bolje bi bilo da nikad niste otcijebili BH i osnovali tu paravojsku. Jna je jedina prava vojska
Bila je Juga dobra kad ste vi držali sve važne funkcije čak i u nekim mjestima gdje i vlaškog življa bilo ispod 1%.
@Sabi31 nikad ni jedan Srbin poslije 2. Sv.rata nije bio ni predsjednik niti premijer Juge.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slika br. 13, hodze trljaju ruke i misle se bice para bice
koga je armija bih branila u mostaru...hrvate ili bosnjake???
@Vojska ...onda to nije armija bih vec bosnjacka armija....