Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjetar danas nosio krovove, semafore, njemu granu na auto oborio a brko uhljeb odmah poletio da kaze kako su ga napali... Nestalo brki paznje u medijskom prostoru...
Ovo bi moglo bit nedjelo gubitnika iz NiP/SDP/NS stranaka, jer svjesni su da gube vlast u Sarajevu i oni su spremni na sve samo kako bi izazvali pometnju i nemire u Kantonu Sarajevo i kako bi ostali na vlasti. Znamo da je Niksic jedna budallettinaaa nevidjena, ali oni iz tzv trojke pokusavaju sve kako bi zadrzali pozicije u Sarajevu. Policija treba obratiti paznju na te njihove smicalice, jer Dino Konakovic ce sve uraditi samo kako nebi izgubio budzet, koji dijeli kumovima i jaranima.
Nevjerovatno banda razbije čovjeku auto a ovdje se u komentarima njega kritikuje zbog političkih stavova. Umjesto da se kaže koja o (ne)sigurnosti građana u ovoj imitaciji države. Ne vidim da razbijaju auta onima iz nacionalnih stranaka, njih čuva policija. I kad počnu glave razbijati i ljudi nestajati tako će se ovdje mudrovati ima li ili nema bmw jedinicu. To smo mi. Je.o ti nas.
Placem citavo jutro,kako je moguce da vozi bmw 2007 godiste,da nije barem 2017 isplaka se ziv,mrs stoko
Ovo je početak.samo se.nadajte da ova bagra neće se svetiti jer su im dirnuli " male Begove Bunje, Čampare, Ćesire". Ocekujem da.se.u kantonu Sarajevo puno toga promijeniti. Jel neko misli da.u Sarajevu neko može biti neutralan? Na izborima za 10 mjeseci biti će ili si za SDA ili te.nema. Samo treba pripremiti pasoš ako ponovo ukradu glasove i bježati odavde.
ovaj da je sav osto bi vani
Pogledah šta ovaj lik "vazi" na netu. Udara u temelje islamske države Sarajevo. Dobro je njemu glava na ramenu, šta su zelenokravataši spremni uraditi i šta su radili.
Poznati RUKOPIS ZELENOKOŠULJAŠA !!!
Opet najgluplji komentar je top na klixu. :)
Puknuto mu je staklo bilo, ciknulo. Dosjetio se da ga saspe da nekako iskoristi kad ga već mora mijenjati.
To su oni ruralci iz Tuzle, bivse stranacke kolege 😂
Jasta su...Damir im je vrlo bitan, hahah...
Odmah si požurio da prstom upireš, a toliko godina imaš.
Slupao ga brat vrljikom :'D
😂 Kada bi naši bili političari u avionu i teroristi ih zarobili i da traže 100 miliona eura mu bi samo rekli dobiti ćete jedino benzin da ih zapalite
Sam sebi razbio levatina, skuplja jeftine politicke poene.
Ovaj glumi neku pamet i zabavu