Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će nacrt zakona o dezerterima i izdajnicima ovog naroda a sad im taj narod blesavi plaća ljetovanja.
Neka je proklet svako ko je napustio svoju državu i narod 92-95 a vojni je obveznik. Nek je proklet i na ovom i na onom svijetu. Moj babo je život dao da bi Damir glumio gospodina u slobodnom Sarajevu a moglo je biti i drugačije moji dezerteri, prokletnici.
Damir Mašić rektalna izlučevina nije siguran u Sarajevu, eeeee sarajlijice vi ste ga doveli na vlast a on vas doživljava kao divljake veće od Tute, Kordića i njihovih štovatelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idi bolan umi se
Ovo dno dna od covjeka se zalaze za porez na nekretnine. Gnjida obicna. Kupis stan, tvoj je i ovaj bi da ga oporezuje a ako ne platis ili nemaas da platis oduzme ti ga drzava. Oporezuj si mami stan, degencino komunjarska. Prosla su vremena kad ste nam otimali imovinu.
Ovom govedu iz naše stranke ne bih dao ni da čuva ovce a kamoli da sjedi u tim klupama i daje nekakve glupe inicijative
U ovoj šugavoj tvorevini i nakon 100 godina od rata postojati će oni što će primati te neke naknade. Od 2 miliona stanovnika imate ih barem milion što su ili rvi,civilne žrtve rata, logoraši, njihove žene,djeca, unučad,majke,očevi,babe,đedovi i ostala mnogobrojna rodbina. Tu su još i preko 600 hiljada tih nekakvih demobilisanih, njihove djece,žena, unuka i ostalih PM. I svi oni hoće te neke pare..30 godina od rata..
Aferim,majmuni iz trojke su skontali kako se dobivaju izbori..uvedi još boga pitaj koliko u ta neka prava i eto glasača. Bit će para za to,ili od MMF-a ili će oderati stoku kroz neka poskupljenja
Amerikanci imaju termin za ovakve " white bitch".
Damir je prevrljivac i kukavica. Klanja se pred jačima i puzi a kur*či pred slabijima. Dijagnoza.
Damira sam upoznala i razočarala se, crnogorski siledžija i neuračunjiv lik.
Dođe katil da se brine o logorašima. Pa što pušku ne uze pa ih ne bi bilo.
Damir je kuja FGR-ovca.
Dođe ovaj uhljeb a bio protiv uhljeba i do federalnog parlamenta. Ko će svirati kraj jer ovo je sumrak morala i ljudskih vrijednosti.
Ovdje ce se prava neka uvodit i 50 godina nakon rata. Logoraši su se napatili više no iko. Kako im do sad SDA nije dala kakva prava. Sad ko fol nešto. Daj ba. Pola ljudi pomrlo. Sram vas bilo.