Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je umro, nisu ga htjeli testirati a vi blatite zvizdaca? Zar vam je svima SDA mozak popila
@Ravija a ti si taj fgr bot
@Ravija kakvi ste vi populisti Boze sacuvaj
Pa dodje iz Londona pa neide u karantin! Domove zdravlja vodi njihov iz Hadzibajriceve stranke bitno je sa ste svoje masovno zapošljavali. Sve vas govna treba da smjenit!
Najbolje je u zivotu Damiru Masicu. Osim to je jedva zavrsio Politologiju na Fakultetu politickih nauka, uhljebio se prakticno od srednje skole na budzet - opcinska vijeca, komisije itd. Poslije zavrsenog fakulteta odmah je bez iskustva preko SDP-a sjeo u Upravni odbor BH Telecoma - to je plata par hiljada maraka. Potom je u Federalnom parlamentu zastupnik jedno 6000 minimalno. Plus novac od trgovine glasa. Uglavnom nema odgovornosti a platu lopatom uzima
Ovdje se radi o morbidnom saopcenju Masica. Koristi mrtvog covjeka za politicke obracune u vrijeme pandemije. Pa i dokktora je usmrtio zdravstveni sistem. Jel vas Sanko, nekada bio u SDP-u i na celu Klinickog centra i unistavao ga nakon Gavrankapetanovica. Doktori nece da rade za 5000 KM kad mogu pola miliona od privatne klinike uzimati. A vi ste krivi svi odreda sto realnog sektora nema i sto smo u svemu zadnji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žalosno,al' bez polit.životi su u pitanju..Zato Vas molim držite pod kontrolom tri stvari:jezik,karakter i ponašanje..a tako isto brani tri stvari:čast,prijatelje i slabije..a isključi tri stvari:uvrede,zavist i neznanje..A,sve dok si živ gaji tri stvari: Dobrotu,pamet i prijateljstvo..
Ti jedva docekas nesto da kritikujes i politiziras ivkupis kod kretena koji ti vjeruju..Ne volim nacio-fasisticke stranke-firme a i fol socuo-stranke koje rade samo za svoje clanove partije plus familije tvoje plus zenino..idi sviraj gitaru,da nisi dosao ovdje na fakultet u Sarajevo i stekao milione i ti fin..hasta si.
Ja neznam kako ga nije niko od ukucana odvukao u kosevo
@Jatigametnem - Sebija na Koševu ima posebnu prijemnu jedinicu, samo za one-"naše"! Obična raja umire na ulicama i po kućama, sama i bez njege. To je morbidnost vladajućeg Poljinskog mindera i njihovih podguznih muha! Narod se samorganizuje i iz svojih sredstava pomaže stare i nemoćne. Ni slučajno se nije čulo da je SDA nešto organizovala, sem izbacivanje radnika sa poslau ova teška doba!
Kakve veze ima politika,ljudi umiru a vi se raspravljate o politici jos pojedini komentarisu I prije se umiralo u kuci.Zalosno nema ljudskosti u nema kao da je neko kamen bacio a ne covjek umro.Zalosno kakav sistem oko nas mi smo poslati jos gori,bez ljudskosti !!
@gooUser1586242176 - ima itekako. Ova SDA-ss-ovska politika je to što povuče ljude za jezik. A pogotovu kada se kriju podatci o ljudima u zavisnosti od države koju ova gamad vodi. Sve prilike u propast. Sem ako im ne stanemo ukraj.
Uzas uzasa sta uradise covjeku pa u nas sa ovakvim doktorima i od prehlade mozes da umres
pored deen-a, ronalda, ovaj mi je treci najantipaticniji lik
Ne znam ljudi, mozda je neumjesno, al procitao sam samo, da je doktor koji je preminuo uvazeni clan WHO, sta misle da nece njih mozda zanimati zbog cega je umro, i kako, i sto nije dobio adekvatnu pomoc, hospitalizaciju, kako vec.
Ajd ti nama reci gdje su traktori ?
Algoritam je slijedeći: nema testiranja nema virusa CORONA, nema virusa nema bolesti, nema bolesti nema hospitalizacije na KUCS, nema pacijenata nema mrtvih, nema mrtvih DOBRA STATISTIKA. DOBRA STATISTIKA DOBRA DIREKTORICA. Ž I V I O !!!! PAPIR SVE TRPI.
Prepucavanja na bazi SDA i SDP je ocit dokaz da ovaj narod bolestan virsuom koji je gori od Corone. Daj Boze da ovo sa pandemijom prodje pa da brisem odavde i ostavim vas bolesnike da se prepucavate na nivou "komunjare" VS "nacionalisti", jer je vama svakako najveci domet u zivotu Zeljo-Sarajevo, ocammog, cevapi i janjetina u Jablanici kad krenute na 3 dana ljetovanja u Makarsku.Bolje i ne zasluzujete od ovog jada.
Ovaj naviko samo da laje i kritikuje .
Tuzno..zalosno..nedopustivo
Prvo utvrdi da li su se „Pacijenti „ predrzavali upustava , ili su mislili da su Chack Noris
Kobili se nadao... Samo u Sarajevu umiru ! Ovako je i u ratu bilo. Mi u Krajini ni struje ni vode, napadaju nas sa svih strana, nema humanitarne, Bangladeš nam UN, nemamo tunela, al je glavna vijest dana da u Sarajevu nema plina !! I tako godinama... Tad nisam, al sad prigovaram!!
@SilenceDoogood Isto vazi i za Zenicu
@SilenceDoogood, Pa što niste pravili tunel P vam M.? Čekali da vam ga Sarajevo napravi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Problem je što odlučuju glupi epidemiolozi, pa umjesto da ljekar uputi pacijenta na hospitalizaciju, bude odbijen i ostavljen da se bez ikakvih sredstava brine o pacijentu u domu zdravlja. A bolnice prazne.