Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Socijaldemokrati imaju vlast zahvaljujući bošnjačkom narodu, a cijela priča im se svodi na napadu na SDA, Islam, Bošnjake i Armiju RBIH....na srbe i hrvate se i ne obaziru....SMRT socijaldemokratiji u BiH
Realno i 100% tacno, pogledajte gdje zive djeca utjecajnih politicara i njima bliskih tajkuna preko kojih isisavaju budzet i godinama su u punom talu. Naravno svi su vani, gdje posjeduju i skupe nekretnine. Posebna prica su Bosnjacki kadrovi, lazni vjernici i moralisti tipa Nedjada Brankovica, ukrali desetine miliona, ulozili ih u nekretnine i biznis u EU i sada laganica, setkaju se trgovackim centrima po EU u mokasinama od 200 Eura
Nije to samo kod nas, eno Putinove ćerke žive na zapadu.
Klix = portal u sluganskoj službi trenutnih vlastodržaca !!! Toliko o ovome portalu!
Batistuta prop'o
A i to je moj Marjane paradoks, iz više razloga. Prvo ne znam zašto uopšte školuju svoju djecu igdje. Sve ih svakako sve vrate u Bosnu i zaposle na državne funkcije za koje je potrebno samo adekvatno ime i prezime i nikakvo znanje jer ništa i ne rade "na poslu". I drugo, što ovako nisi cvrkutao kad si bio na poziciji koja se direktno tiče obrazovanja.
Marjanovic je psihopata i sociopata, narcisoidni destruktivac. Lako je pametovati, bjezati i mjenjati stranke.
U onih 90% koje vi škartirate možda sjedi Nikola Tesla ili Anštajn, ili Bill Gates, a ko ste vi da ih prepoznate? Ni njih nisu prepoznali bilmezi koji sami u životu ništa nisu postigli, i za koje se jedino može znati na ovom posranom Balkanu. Utušiste ovaj narod, papčine.
Da se Bog dao ne borite ni za šta. One srednje škole, kakve su bile, dale su projektante aviona, nuklearnih postrojenja, ljekare, itd. Vi što više dižete standarde, ova zemlja sve manje ima i djece i stručnjaka. Pusta demagogija. A što ste konkretno vi bezveznjaci, to je posebna priča. 50000 djece igra fudbal da bi jedna zemlja dobila 12 kvalitetnih fudbalera, vi u startu reducirate broj na 50 i hoćete 12. Ne ide to tako.
SDA zlikovce treba zapalit žive !!!
Sve jasno iz naslova, profesori obično pričaju predugo previše. A ir azlog je jasan. Jer ste vi glasali za TO !
jocel biti gay parade pasa ?
Obrazovan i dalekovid ti je,,Pedja Kojovic,,. Fino je civjek piso,,Da JNA,rasporedjuje tenkove oko Sa .da bi zastitila grad. Jedi,,vanago,,i ti i on.,,A Imate Curicku po a bar imate sta da jresete oedercine,,.
tebe majstore izgleda nijedan obrazovni sistem nije vidio ..
@KokoshAnel. Izgleda da su okretali glave jedan od drugoga ;)