Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak profa.
@rakoni Ma brzo će se oporaviti od onolikih političara zaraženih koronavirusom niko nije imao ni teže simptome. Političari iz Bosne i okoline su jedina populacija na svijetu među kojom je smrtnost od koronavirusa 0%.
@rakoni ovaj Marjanovic je prefrigan i premazan svim mastima. Ali najbolje botove na klixu ima 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Profa brzo nam se oporavi
@Ledena25 profa puca na aca lukas look
@Ledena25 Sve na respirator ,ako ne žele priznati .
Izdrzi Marjanovicu, nije lako ni Novalicu a samo da ti je znati kako.je bilo Konakovicu odprilike kao Covicu.
LIK TEZA SUPLJAKA.SVE A NISTA.SAMO SUPLJIRA..0 BODOVA
Strucnjak za koronu ali sve moguce marifetluke😂😂😂
Interesantno da od Covid 19 oboljevaju samo politicari, pjevaci i glumci.
@generation o njima samo se i govori, a o čovjeku od 52godine, koga briga, zeni od 45 onkoloski pacijent, koga briga, curi od 27 trudnici, koga briga.... Znaju samo osobe koje te iste poznaju a ne mediji ... Oko 5100 boluju sada, a peko 4700 su prebolili i uspjeli se oporovati dok preko 270 su umrli. Njihova sva imena se ne spominju jer nisu popularni i javnost njihova imena ne popoznaje.
@generation sta hos, da klix pise o mojoj tetki Refiki?
Poštovani i uvaženi Mare. I ako te lično ne znam ali te pratim putem društvenih mreža i mnogo cijenim Vaš rad za dobro svih građana Bosne i Hercegovine. Mnogo si bitaka dobio i ovu ćeš za to sam ubjeđen. Želim ti iskreno od srca jer si iskreno dobar čovjek,brzo ozdravljenje, tebi i tvojoj porodici. Svako dobro iz Atlante Georgia USA Avdo Ćatić
Damire samo hrabro! Ti ces to ako Bog da izgurat. Brz oporovak ti zelim . Bez obzira na nase politicke razlike bolest je bolest.Novalic i Konakovic su hvala Bogu izgurali i ti ces!
realno sve što je "Pjanke" učinio u nastavku prvenstva je ova "asistencija",koju bi i kadet iz niželigaša isto izveo,.stoga Pjanke odmaraj se ko zna kad ćeš opet,bude ti srezan budžet,..
Gripa ko gripa jarane samo neko podnosi lakse neko teze nide veze.Moj kolega i njegova supruga pozitivni i u izolaciji jedino sta se desava je glavobolja i izvubili okus nista drugo sta dramis jbt popi caj jedi supu krompir na noge skidaj temp,senf je isto dobar i puca kome sta ti se desava.
naplati ga Marjanović,šta će umjetnici bez raje nego se prodavati,..a jesi ga izvalio,..
Brz oporavak!
bravo za dell
Gledam te profa prije 5 dana,grlis se i ljubis sa prijateljem na Cobaniji,kojeg ocito nisi dugo vidio,pa ne moze tako proo...
Zasto samo soroscad,leftardi i politicari oboljevaju.Nikada nije bio clanak o nekom obicnom nepoznatome.Ah,da, ovi su placeni,a obicne ljude poznaju komsije.Manipulacija ovcoida.
Obraćam se ljudima koji loše pišu o onima koji su oboljeli.Nemojte zaboraviti da i vi imate roditelje,djecu,braću,sestre i prijatelje,koji se mogu razboljeti.Ne želim da se to dogodi nikome,pa i najvećem neprijatelju.Ne razumijem da u tako teškim trenucima za ljude koje je snašlo ovo zlo,ima i onih koji se naslađuju sa tim.ŽALOSNO.Pozdrav svima onima koji imaju sućuti za sve bolesne,a isti neka što prije ozdrave,a nama ostalim da se to ne dogodi.
Aca Lukas sa wisha