Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna vijest. Damir M. ce napraviti izuzetne stvari na Burchu. Burch pokazuje da mu je cilj kvalitet i pracenje savremenih trendova.
Burch je univerzitet za babine sinove koji ne mogu upisati normalne univerzitete, kao i za turke koji ovdje dolaze studirati da ne bi sluzili vojni rok u turskoj. E to ti je burch.
Pa ako je istina ovo za služenje vojnog roka , onda ovo nije Burch nego Bitch .
Odlicna vjest. Drago mi je da najbolji profesori prelaze sa drzavnih univerziteta koji stagniraju i grade dobre price sa mladim privatnim univerzitetima
Cestitamo
S jedne strane je dobro što imaju ustanove na kojima se zaista stiče znanje, a ne samo mahanje diplomama, a s druge strane opet, šteta što naši univerziteti propadaju, jer ipak, naše je naše, a zašta su opet krivi ovi što nam vladaju, podjele, standard, mito, korupcija i ostale nemani današnjeg društva.
Tate, mame dajđe, amiđe i ostali koji sebe nazivaju elitom ( papansko-skorojevičkom) napravili škole za sebe, kao i sve ostalo da bi se izdigli iznad bijede, na koju pluckaju sa Poljina i sličnih mindera. Na tim školama se uči, kako biti ponosan, ohol, osion i gord što si djete ponosnih i gordih kriminalaca i kvazi elite.
Za ove pametnjakovića što tipkaju iz zapušenih kladionica i glume mangupe, proguglajte malo i pročitajte samo koliko je puta citiran i koliko je naučnih radova objavio novoizabrani rektor BURCH univerziteta, a koliko puta aktualni rektor najjačeg univerziteta u državi, sarajevskog.
u odnosu na državne i privatne... Burch je nivo za sebe
pmf - govori se o sistemu tih škola! Hajvanu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odličan profesor, još bolji čovjek! Imala sam čast da budem njegov student dok je još uvijek bio na državnom Univerzitetu, i samo mogu čestitati na pametnom izboru onima koji su ga doveli na ovu funkciju. Nije ni u ovoj Bosni baš sve tako crno, idemo dalje ;)
okanica - samo maska sa dobrom platom. Više on voli politiku od nauke! Dokazano!
prvo su gulenovci pokusali kupiti IZ sa tom imovinom POKLANJAJUĆI je i zamalo da im pođe za rukom, pa je "bratska" turska rekla "ej nemojte se zajebavat" pa sad dolazi, onako odjednom, cuda li cudnog kupac iz amerike i vjerovatno gulenova neka firma koja kupuje prakticno sama sebe a sve da ih erdogan ne bi razjebo preko bakira.
@opleti jel ti krivo?!aferim im bilo,posebno radi kompleksasa ko ti! Naprijed gulenovci, uaaa neznanje i primitivizam!
opleti - U SRIDU!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odličan izbor dekana, za početak obećavajući fakultet!! Ako smo cijene budu barem malo pristupačne, mnogi ce doći ovdje studirati! Molio bih ove na Klixu, koji ne znaju, ni šta je srednja škola,a kamoli fakultet, da ne pišu ovuda gluposti i da ne diskutuju kad pojma nemaju! Bolje im je da u međuvremenu pogledaju, imaju li dobitaka na kladionici! Sad da im objašnjavam, ko je i šta Damir Marjanovic, bilo bi uzaludno trošenje vremena!! Hvala!
Islamska zajednica na aparatima
Eto ti lajk romalez
A šta ti je to BRĆ?
a kad ce bivse rukovidstvo odgovarati za nasilje ucenika te skole nad mahirom rakovcem?
Za nasilje i propuste pred sudom će odgovarati očuh i majka.Dokazano da je škola čista.