Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevezano za ovo kako je mogla biti obustavljena potraga za dječakom, kao hajmo ručati i naspavati se pa ćemo sutra nastaviti. sutra ga ne morate ni tražiti idioti jedni.
@aljo83 i ja sad pročita nije mi jasno ccc ja debila majko mila . haman valja kuci u 16h prosla smjena .
@aljo83 Voda je veoma brza .kasno su reagovali sa postavljanjem mreža na mostove.Ko zna dokle je tijelo otišlo..dabogdo ga ikada pronađu.Žao mi djete do boli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko zna i želi raditi svoj posao i od njega dobro živjeti, ne ide u politiku. Sve ostalo je čista laž.
E jest mi dragooo
Realno, vrhunski je stručnjak u forenzičkoj genetici i sličnim oblastima, al' politika nije za njega, kao ni ovakve neke funkcije "nazor". On je naučnik i naukom treba da se bavi jer se jedino u nju da stoprocentno.
Uzimao pare....
To su bolan hizmetska posla,trebao im je da prekriju svoje pravo lice.Sada kada je stala hajka na FETO,na Gulena,na pokret hizmet,islamski masonizam,sada im vise ne treba. Ko nije upoznat i ne zna neka im ne prilazi,to je gnijezdo strsljenova.Prodali su svoju drzavu,prodace i sve ostale radi svog cilja.
Jel' od ovog Marjanovica onaj PROLAB laboratorij?
Puno zujis malo meda dajes, Burch cirkus očigledno
To treba zabraniti da jedna osoba zauzima 3 radna mjesta pfuj,,,
AL MI NIJE JASNO ŠTA OVAJ LIK GLUMI. KAO DA MU JE AJNŠTAJN ASISTENT. MA DAJ PRODAJETE DIPLOME NA PRIVATNOM FAKULTETU I BASVIŠ SE POLITIČKOM DEMAGOGIJOM. NE VOLIM BRATE OVU LOPOVSKI SDA ALI NI OVE KLOŠARE.
Iz šuplje u prazno kao i stranka kojoj pripada.
Pravi Sarajlija! Žao mi je što nema još ovakvih ljudi!
Šipu ga profaaa.. 😅
Plata iz kantona i skupstine FBiH.. ne treba mu i ta sa fakulteta ali ne valja mu to, bog tri puta pomaze :)
Opa, da nije neko potegao veze, da Marijanović bude nogiran? Iskreno, ni meni ne leži njegov stil 'volim boju svoga glasa', ali ako je dobio otkaz zbog političkog angažmana, to je dno dna.
Totalni debil, pa čovjek sve što progovori veze nema sa vezom, totalni diletant i glupan!
@DonKihno Nemoj tražiti problem u drugima, možda si ti problem pa ne shvataš šta on govori. LP