Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Damire! Samo se sa ovako postenim politicarima moze ici naprijed
Pošteno pa ko koga prevari!
3 puta čitam članak i pored pljuvanja radi pljuvanja ne kontam šta hoće da kaže. Ako će 800 ljudi preći sa odredjenih na neodredjene ugovore u čemu je problem? Zar im neće to dati sigurniju egzistenciju i time kvalitetniji učinak na poslu. I na kraju valjda je bolji nastavnik sa 5 godina iskustva od nekog sa 0? Bespredmetno pljuvanje radi pljuvanja, tipična taktika Vlaške Stranke
Rijetki dobiju na neodređeno tj. podobni (stranački). Ovo je isto kao kad privatni konkuriše za one poticaje od opštine za zapošljavanje, prijavi te 3 mjeseca i šutne te nakon toga... I hvali se zaposlio 100 ljudi...
Ako ovako jednostavan clanak citas 3 puta a ne razumijes poentu, mani se citanja clanaka i fati se krampa SDA bot-u!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma samo nacin na koji pise jasno je da je svjetlosnim godinama ispred sistema koji su uspostavili balijanderi iz sda, a da ne govorim o nacinu kako promislja
Toliko je ispred da je sam sebe prestigao
imao si mogucnost da nesto promjenis, NISI, tako da cao....
Znači, još 99200 radnih mjesta ostalo do ispunjenja obećanja.
https://avaz.ba/vijesti/bih/404386/sbb-predlaze-da-se-makronov-zakon-hitno-usvoji-i-u-bosni-i-hercegovini
https://avaz.ba/vijesti/bih/404386/sbb-predlaze-da-se-makronov-zakon-hitno-usvoji-i-u-bosni-i-hercegovini
Kad čovjek vidi ovog minđušara pomislio bi da je to pjevač nekog benda i da možda nema završenu ni srednju školu.Odijelo ne čini čovjeka, ali ga ipak njegov izgled čini! :)
Prijatelju bio si ministar i nisi ama bas nista uradio, sjedi i poklopi se.
@rasimsindikat u cijoj vladi? Ko je uradio i sta?
Sad kriticari seru po Damiru i zaklinju se u Bakira, Civica, Dodika i njihove pulene. Haj nek je i ovaj Damir pakas, mozda. Znaci oni dobri, ovaj nije. Oni ne kradu a ovaj hoce. Oni svi posteni i razboriti a ovaj suplja. Dzaba je, glupi smo, zatucani i primitivni. Ne zasluzujemo nista bolje.
Hej Baby bum, uredu je
hajd ne seri, i tebe mi dosta... mjenjas samo dresove, DRES-iras.. dok si ti bio u vlasti sve bilo aman zaman.. šuplja, ništa nisi uradio
Tako je. SDA je spas. Izbavljenje. Na izborima pamet u glavu i svi glasati za SDA. Samo SDA, uvijek SDA, zauvijek SDA ! SDA za sva vremena.
Damir je jedan od rijetkih damagoga, unikatan je u svojoj supljoj. On ce najvise kostati Nasu Stranku, zivi bili pa vidjeli.
u jebote kako izgleda a fol političar... ne mogu vjerovati da ovakve ljude neko bira na pozicije
Pa kako izgledaju inace politicari u BIH? Ovaj je maneken za Bevandu, Igora Crnadka i Amira Zukica, inace manekeni u slobodno vrijeme. Da ne pricamo za onog Slavuja iz Milokradove stranke.