Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako lete svi da se slikaju u odijelima, a kad je prdekana, sakrivaju se :)
Memicu nacelnice Ilidze cuvaj se !
Sda bagri dolazi kraj !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel' ono Damir drži partijsku knjižicu SDP-a u ruci? 😂😂😂
Sladak je..
Nedaj se, Esed je uz tebe :D
treba i Zlatka uhapsiti zbog afere REKET i milionskih poslova koje je svojoj MILF ženi namjestao ...
Gdje su doticnom uhljebu lisice, ojadio jadni narod za milione, a dosao sa fasciklom kao da je on dosao podnjeti prijavu za to sto je uhapsen. Po ovom vidjenju ocekujem crveni tepih aBda za zlatka Lagumdziju i ostale "krupnije" ribe!!!
A vidi mu crvene faskile ko veli ako me nizvučete imam ja dokaze u fascikli o vama opa mangupa ima da ga Lagumdžija razapne
Kad je na redu gazda Zlatko?
a Nikšić i sda ekipa krimosa?
Kakva socijaldemokratija, kakvi bakrači. To je jedna banditska stranka.
--Bivši načelnik i Bivši ministar prometa i komuniakcija BiH Stan der malo, zar nije više bivši potpredsjednik SDPa ?? Esed RAdeljaš bivši minsitar provrede kantona Goražde te ministar zdravstva KS ! Uhapšen i bivši minsitar obrazovanja KS uz Bivšeg federalnog minsitra policije RBIH Eh ŠTO OVI NAŠI MINSITRI POSTANU KORUMPIRANI čim postanu bivši ! :)))
ibro berilo je najveci kriminalac od svih nacelnika opstina
Kad će biti uhapšen Novalić za krivično djelo trgovina utjecajem? U Hrvatskoj se za ovo može dobiti do 10 godina zatvora. http://www.vecernji.hr/hrvatska/za-trgovanje-utjecajem-i-10-godina-zatvora-968276
Kako je skromna ova naša država BiH, pa hapsi lopuže, zašto? Samo se pitam gdje su ostali SDA zlikovci, koji valjaju državu u blatu punih 20 godina, što po tenderima njihovih načelnika, firmama, zemljama, pozicijama, privatizacijama, ucjenjivanjem, gdje ćeš njih hapsit, moreš u džehenem!!!!
@brcak108 ne bogami, nego uz ovog lopova postrojiti i sve ostale lopove: Bakira, Zlatka, Fahru, Harisa (ima ih, ima, mašala)
Ma tesko da ce Damir nastradati. Nije mi jasno da li je Radeljasu milion isplacen nakon presude ili je Opstina tako odlucila. Ako je postoji presuda mozemo se svi slikati i ovo je samo predstava za mase. Nastradat ce vjestak i kraj price. Ako je Opstina, opet se moze sakriti iza Opstinskog vijeca. Nista od ovoga.
Normalne države imaju svoju mafiju...samo kod nas mafija ima svoju državu!
Pusten da se brani sa slobode buducih 60 godina, do tada mu je odobreno da se bavi politikom