Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radna obaveza ambasadora je da komunicira sa vladom zemlje u kojoj predstavlja svoju domovinu. Izgleda da je to samo kod nas vijest.
Aferim Damire, barem Ti radis nesto poziivno i konkretno ! KAMO SRECE DA NAM JE DAMIRA ARNAUTA NA HILJADE !
na stranu sad haris i njegova stranka, ali ovaj covjek je pozitivan lik u svakom pogledu i kao osoba i kao politicar. uvijek kritikujem sve lopove sa vlasti, ali ipak ima nesto malo izuzetaka, a damir arnaut je jedan. da je naci vise takvih ljudi nekako.
@haris jarane, damir je institucija i za tebe i za zlatka i komplet postavu nasih kvazi politicara, zajedno.
Ako ikako može, ovaj je gori od Zlatka.
Jel bilo uzivo to na Harisovoj TV1? Ako nije bilo i ako se nije uzivo Emini Delic javio bar 56 puta u Dnevnik onda se nije ni desilo...