Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro je nažalost postao politički mrtvac.
sto notar vec nije uhapsen ?
kompenzacijski uhljeb neka vrati mandat i nek uslika ovaj pasoš kao dokaz da je njegov 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hahahahha, Fahro bi mogao s tornja ubrzo. Ostase Memo i Poturak od "uvazenih" clanova.
Kompenzacijski uhljeb!
@RepublikaBIH Glupsone, otišao 12.07. vratio se 22.07. a ugovor potpisan 19.07. šta misliš makar da pogledaš brojeve ,znam da si BOT ali valjda si učio brojeve do 30 barem da čitaš majka mu stara...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je to Fahrudine, kada se okomiš na prave intelektualce anajeste te intelad sa kupljenim diplomama! Naravno, sada tek počinje pravi krah SBB-a. No nejma veze čeka te RLM u Tivtu!
Treba i ovim notarima muda u skrip .. da ne falsifikuju dokumenta kako kome odgovara
Koliko se da golim okom primjetit nigdje ne stoji da je to pasos gospodina Arnauta! Dakle mogao je bit i komsije Hidajeta! A ni medju pecatima nigdje nema datum 19.07.2019. Oceigledno je da je Arnaut u velikom stresu, a i ocigledno je da nas narod uzima sve zdravo za gotovo i da puno ne razmislja o tome sto vidi golim ocima.
Vel'ki lajk za Zanzibar 🤣🤣
Bravo Damire ja sam ovo davno oćekivao jer šte oametan školovan čovjek niste trebali da vam jedan likovni ućiteljćić upravlja sa vasim dostojanstvenim školovanim poptenim ljudstvom.👏👏👏👏
sa svakom strankom se potpise nitsrski ugovor.ti si dobio kompenzacijom mandat tj zastupnik
Hoće li reagovati notarska komora i sankcionisati ovog Samira Muslića?
Imamo Papka i Papanku,hoce li nova vecina pati,prije nego to je pocela raditi,ko placa ove Papke i za koga???
Ko god napusti stranku realno je posteno da vrati i mandat.
Vucibatino vrati mandat SBB jer ga ti nisi ni osvojio, nego si tobože sebe prvog stavio na kompenzaciju.
Čega se lik dosjetio, a prije toga je trgovao uticajem pa zaposlio ženu na aerdrom, zaposlio koga je god imao i sad kao on izlazi iz SBB. Vucibatino vrati mandat SBB jer ga ti nisi ni osvojio, nego si tobože sebe prvog stavio na kompenzaciju.
Pravni ekspert koji je cijeli radni vijek uhljeb. Prvo se kod Silajdžića prodavao, pa kod Fahre, sada ce ko nešto sam. Cijeli život na javnoj funkciji na tudjim ledjima i šupljira, a sve neki eksperti.
Sve pohvale za dosadašnji angažman !! Samo tako nastavite , misliti svojom glavom. Svako dobro.
Mozes da se vadis do sutra!Potpisao si i potpis je tu;)
Ode sbb u racku