Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa Stranka je izgubila kompas i na sljedecim izborima ce nestati sa politicke scene. Pokazali su da se ni sekundu ne razlikuju od ostalih stranaka, ne drze do principa i samo su im bitne fotelje. Jos usput promovisu nakaradnost. Fuj
O tom kompasu govorite već 10 godina a bgm jedini koji izgubiše kompas je zelene stranka nje nema nigdje a kako stvari stoje teško da će se i vratiti
Arnaut još samo u SNSD-u nije bio,taj će krepat sa foteljom.
Napustio bi on možda i ovu NS ali nema kud više, gotovo je sve stranke izredao - kakav je đon obraz ne bi me čudilo da jednog dana pokuca i na vrata SDA.
nece on nigdje, voli on budzetske pare
Još nisi bio u snsd vakat je
Spremniji je od Turskih Dronova Barjaktar pravi letać
Jesi jesi napustio samo ti ovi zeleni koruptivni botovi nisu javili
Eno prof.Zulfikarpasic je napisala da Sabina tu vedri i oblaci. O njoj pise Lemezan.
Damire Arnaute, ostani gdje jesi pravi si čovjek za tu stranku. Previše si mijenjao dresova - prvi Stranka za BiH - onda kompenzacija SBB - a sada Naša Stranka! OSTANI GDJE JESI!
Bolji je sam , nego sva SDA , 🤷‍♂️
nemaga da nam objasni da 3 nije isto što i 4 delegata
Jao vijesti.. boli nas Q brate, nebitan si ko R u Marlboro
Ko će Dodiku dati lopovsku za formiranjee vlasti Damireeee hahahhaha
Arnaut i Lumezan? Šta li je to majko moja? Da nije neka pokrajina u Senegalu?