Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicni primjer polupismenog uhljeba kockaste glave koji misli samo na sebe i partiju a korisnicima 🖕
Halkane...da ti nabrojim SBB i SDP kadar koji radi u tekecomu??
Darise..ako si nekom interesantan procitace i jednom postavljen komentar. Nema potrebe da ga postavljaš na 16 mjesta..poput Halkana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni samo nije jasno kako narodu nije jasno da smo od rata samo obicni robovi i ajd čovjeku bi bilo nekako lakse da robujemo nekakvoj uzvišenoj rasi sa neshatljivo ogromnoj inteligenciji al smo tako glupi da mi robujemo zatucanim seljacinama koji žive na naš račun i rade apsolutno sta mogu da zamisle u svom bolesnom umu.
Nisam pročitao tekst jer nema potrebe. Sam naslov članka sugerira da se o običnom čovjeku ne brine niko. Bitne su institucije i lova.
PRIVATIZACIJA Ne postoji u Evropi drzavni teleoperater osim u eks jugo rupama
Sad cemo kupovati Samsung S10 5G modele, a nemamo ni 3G da valja...
Ako ja nemogu normalno zivjeti boli me neka stvar onda i za telekom.
Ma ja, valja zaposliti nove zelene uhljebe u BH Telecom, treba to odnekud finansirati.
Svasta sam cuo a ovo jos nisam:zaposljavaju i uülacuju doprinose?A ostali na zaposljavaju i ne uplacuju doprinose?Onda tako izlazi u susret svim ,i privatnim firmama !Nije nago u sva 3 operatera radi uhljebnicka mafija, rodbina politicara kojoj ne smije nista falit!U hrv prodali xronet i dali jos 2 mreze!Place vece i nema vise sztranackog zaposljavanja!Inace, ovo je brat slavnog Drazena Dalipagica Praje!
Bh Telecomu je u najvecem interesu da prestane placati po 100 hiljada za najdebilnije reklame na svijetu,
čuj mu uhljebske priče :)))))))
hajde ne rise drugom nekom pricaj, to su stranacki bankomati i za to se ti brines a ne za operatera kao takvog...tu pricu mozes neukim seljoberima prosipati.
Jedna noga u grobu a još on brani Telekom operatore. Koji kretenluk... J..o narod, čuvaj ti te uhljebe... kojoj li partiji pripadaš kad tako mudro zboriš
Stize uskoro 5G u CH i drugim zemljama EU, a BIH ceka i dalje 4G...
Zasto neko ne pita omiljenog vam Stanivukovica o romingu? Hoce li moci odrzavati vilu od 10 milki KM i 6 auta bez visokog rominga
Ukinut je roaming u EU, jesu li firme propale?
@EdoiNina
Naravno da treba misliti na operatere, jer ste tu zaposlili sve svoje saucesnike, dousnike, fameliju i prodane duse pa ce svima gorijeti pod nogama jer nece vise biti za nagrabiti jer ce se morati i raditi nesto. Samo naprijed za smanjenje rominga
Kolektivna glupost. Zemlje EU su JEDNO tržište. Jedino oni operatori koji imaju regionalnu mrežu, M:tel i Telemach, mogu preuzeti pozive po lokalnoj cijeni. Svi ostali moraju plaćati skuplje. Sporazum će uništiti takve firme. Ali, glup je bošnjo. A da plaćate struju po srbijanskoj cijeni skontali bi.