Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasa je HDZ-ov igrac, zar to jos niste prokuzili ?
kuku nama kada nam je to zapad(zalazak, odlazak, nestanak) jer je to samo dogma i porobljavanje i smijes samo onako kako ja to kažem??????
E bas...ma daj ba...to je ko vrbov klin pouzdano
Kako to da Bošnjani nemaju nikog na bas niti jednoj bitnoj funkciji? Jeli je to Bake sve prepustio za liderstvo u malom djelu federacije? Pitam za kolegu.
muslići, morate se odlučiti jel vam prioritet zapad, hrvatska i eu ili neka gradnja po bespućima u bih u pravcu goražde, tuzla, srbija, makedonija itd.