Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiote, ovo nije politički projekt, ovo je država Bosna i Hercegovina! Da Čović nije najveći fan šovinistikog, segregacijskog i mafijaškog RSa, da ne luta po desničarskim skupovima i ne lupeta kako Bosna nikada neće biti građanska država, i da ne okuplja takve desničare koji negiraju Bosnu u svakom otvaranju usta, onda bi i imao šansu, tj. nikada Bošnjacima ne bi bio zanimljiv.
Ma to su perfidne igre nacista. Kao Čović je loš, ali eto Komšić je najgori. Pun mi je k. ovih mračnovjekovnih "analitičara". HDZ je UZP koji nije imao milosti ni prema dvomjesečnim bebama. Šta dalje ima da pričamo.
@Čiko1911 Ne laprdaj mali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mene čudi kako ovog “fratra” čudi ne shvatanje srpskog vs. bošnjačkog nacionalizma, a ne čudi se sam sebi kad ne shvata da normalnim ljudima ne treba ni jedan ni drugi, a Boga mi ni treći. I može lajati,može kukati, ali dok je i jednog bošnjaka može zaboraviti ideje iz Karadjordjeva
bošnjački kvazigrađanski nacionalizam A Tito je valjda bio hrvatski kvazi-antifasisticki ustasa. Ludilo brale.
Drago franjevac, presta citati kad si poceo porediti BiH sa Jugoslavijom, unijom nastalom udruzivanjem sest suverenih drzava.
Pijancina zeljko,i dodik su zacementirali BiH bar za 10 godina....od danas ce.BiH vidjeti zapad samo na slici...i neka vam.mi Hrvati zivimo dobro i imamo rasirene ruke i putovnice.vi talibani crknite u neimastini i jadu
Bla bla bla
Mislim da je loše što su Bošnjaci izabrali Komšića. To neće doprinijeti boljim odnosima a ni boljem životu. Također smatram lošim to što ljudi na ovim prostorima imaju toliku potrebu da dokažu svoj nacionalni identitet. To ustvari govori da su izgubljeni i da ne znaju ko su. Da to saznaju neće im pomoći ni Čović ni Komšić ni Bakir,već sami sebi.
a sta ce doprinjet
Ustaša polupo lončiće.
Ko si ti i gdje ti je pecat da takve glupe izjave dajes 🤔
Mali ne seri.
Ne prdi mali.
Iako si bivši franjevac, nisi se udaljio od srednjovjekovnog razmišljanja. Dovoljno je da si napisao da je Čović bolji od Komšića. Mali prikriveni fašista koji kao kritikuje Čovića, a onda ga zavali Komšiću. Perfidne igre nacista više ne prolaze.
@Čiko1911 Kada preboliš morbile i druge srednjovjekovne bolesti, pričat ćemo.
Što Čović nije prošao? Zato što se svaki istup njegov a i o njemu, baš kao i ovaj mladog fratra na "prinudnom" radu u Deutchlandu, u suštini svodi na negaciju Bosne. Pročitaj svoj text. Barem dva puta. Pišeš o BiH & Yu, bošnjačkom kvazi-građanskom nacionalizmu, opstanku države i na kraju o majci Bosni i Hercegovini kao političkom projektu?!!
Ova glupost o tzv konstituvnim narodima je naslsedstvo ruskog sistema i to se mora ukinuti, ove pohrvaćene mase se tako lako daju izmanipulisati isto kao i posrbljene. Rusija,... fuj
Interesantno je to kako "hrvatima" smeta da im bosnjaci biraju predsjednika iako je Zeljko hrvat, ali im uopste ne smeta biranje predstavnika od strane srba u rs i to srbina po nacionalnosti zadnjih 20 godina !