Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne budite glupi! Hrvatska BH Hrvatima uzme mnogo vise nego sto im da. A i to sto im da, ne vrati Hrvatima vec HDZ-u. Samo vam struju klepaju vec godinama.
Čuj gdje evo hrvatska pljačka BiH godinama buško jezero voda pelješki most i ko zna šta još ovo je klasično plaćanje pojedinaca koji rade protiv svoje u korist tuđe države
Ocekujemo izvinjenje radi objave ovog teksta jer isti nanosi nesagledive negativne posljedice na psihu velikog vodje gospodina Dragana Covic-Dodika!
Bolje bi vam bilo da ispitate gdje nestane lova koju šalje Iran, Saudijska Arabija, Turska...
@ivnovak kad bi ti samo znao koliko je te love od tih država kod vas mislim da bi ti zadnja bila no coment
Svi mi to znamo,znate i vi isto! A zasto nista ne poduzimate??? Zasto ne skinete srbina covica,samo tako ce svanuti Bosanskim katolicima.
Glasaj za HDZ budi Rvat i katolik
Dok je ovaj zabrinuti i nasekirani, za HR kune bio pratar i imao od tog dio kolaca, nije bio zabrinut di iđu te kune. Sad kad je svuka abet sasebe i nema vise kuna, tu nastaje problem. Nebi me iznenadilo i da podrzi "paradu ponosa" u Sa.
Molim fratra da se isprica Covicu, ukoliko je potonji dozivio bilo kakve neugodnosti zbog ovog teksta
Kod mene u dzepu
Vrlo lijepo da jedan franjevac postavi ovako pitanje. Valjda ce jednog dana neki hodza izaci i upitati gdje su donacije za BiH od 1991 do 2000 i zlatne kasike?! HDZ je zlo... pod plastom brige o Hr. narodu masivno su sve pokrali, a Hr. narod sveli na statistiku u BiH! Koja briga za Hr. narod u BiH ako su svi otisli!?
COVICEVO IMANJE!
Gdje zavrsi? Novčići se potrose na organizaciju autobusa za izbore u HR :D
pola ode na odrzavanje Covicevog imanja
Kakvi Hrvati u BiH? Niko nije lud biti Hrvat a živjeti u BiH. Mogu biti samo Bosanci i Hercegovci Katoličke vjeroispovjesti
kako vidim bolje im je preći na drugu vjeru.ako ništa neka nešto izmisle novo.jer šta ovaj Čović i HDZ rade od njih neznam kako ne iziđu i ne spraše mu sve u oči.pa koliko tome nečovjeku treba pokradenog.pa je počeo da piše nekakve članke i da se brani u ime aluminijaša.Narode ,pa nije valjda samo Čoviću što trebaju život.iziđite sa transparentima i zaustavite to više.Boljem vam se netreba nadati dok imate njega.on je psiho slučaj i to je živa istina.
Negdje oko Radobolje ;D
Naj gore sto kradu svoj narod, politicari gleda ju samo sebe i kako ce steci sto veci kapital. Svi cemo mi posta Svabe na Balkan dolaze drugi ljudi.
Stoka i jedni i drugi