{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dalal i Deen uljepšali svečanost dodjele paketića djeci iz jednoroditeljskih porodica

31.12.2015. u 17:09
23
44
Dalal i Deen uljepšali svečanost dodjele paketića djeci iz jednoroditeljskih porodica
23
Udruženje "Jedan manje-One Less" upriličilo je podjelu paketića za djecu iz jednoroditeljskih porodica treću godinu zaredom. Ovu noć uljepšali su bh. muzičari Dalal i Deen, te dječiji hor Pruincess krofne koji su svojim pjesmama digli djecu na noge.
"Toplo se nadam da će iduća godina biti plodonosnija i da će veći broj što pravnih što fizičkih lica učestvovati na ovakvim dogadađajima kao sponzori, jer naš cilj je usrećiti svu djecu što ovaj put finansijski nije bilo moguće. Hvala mamama i tatama koji su nam podarili ova mala stvorenja i što su na taj nacin omogućili udruženju da ih uveseljava i njihove životne trenutke učine svećanijim i ni malo manje vrijednim u odnosu na djecu iz potpunih porodica", kazala je Muamera Činjarević, predsjednica udruženja.

Velike ovacije kod djece je izazvala pjesma "Kad si sretan ti udari dlan o dlan", a njihovoj sreći nije bilo kraja kada su dobili paketiće koje im je ove godine omogućio Konzum i BH Pošta, te dobri ljudi koji imaju senzibiliteta prema djeci bez brige i ljubavi jednog roditelja.

Na istom događaju proglašene su i najbolje članice koje su u 2015. godini dale najveći doprinos udruženju kroz volontiranje.

"Aida Džuho i Amela Feriz su bile rame uz rame uz mene i tako pokazale da vjeruju u ideju udruženja. Za nesebičnu pomoć nagrađene su sa po 50 KM, u skladu s mogućnostima", istakla je Činjarević.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: