Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice Zenice, moj glas ide za mlade na listi SDP-a. Imaju najmladju ekipu u Zenici. SBB me razocarao sa jako malim brojem mladih a o SDA i da ne pricamo. Mislim da nikada nisu imali manje mladih na listi
predsjednik ove komisije iz SDA poziva da se glasa za mlade, to je zloupotreba funkcije, on bi trebao raditi za bolje uslove zivota mladih a ne da poziva na glasanje
U SDA se pod mladim broji sve sto je mladje od Jasmina Imamovica i Jasmina Duvnjaka. Kad oni budu imali 50 godina, granica za mlade ce biti 50.
Naravno da cu glasati za mlade, i to u onoj stranci u kojoj ih ima i najvise. U SDP ih ima 14 a kod vas u SDA jaaaako malo.